Senior jurist inom bolagsrätt och M&A till Deloitte

Vill du arbeta i en internationell miljö där du får möjlighet att utvecklas som jurist, ledare och person? Välkommen till Deloitte!

Om Deloitte

Deloitte erbjuder tjänster inom juridisk rådgivning, revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 415 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också.

Om rollen

På Deloitte Legal arbetar vi för att erbjuda våra klienter äkta helhetslösningar där kvalitativ rådgivning, branschkunskap och kommersiellt tänkande kombineras med tekniska lösningar. Hos oss på Deloitte Legal blir du del i ett proaktivt och växande team bestående av jurister med bred kunskap inom bland annat M&A, bolagsrätt, arbetsrätt, avtalsrätt och privacy.

Du kommer tillsammans med Head of Legal Malmö att ansvara för att fortsätta att bygga upp den affärsjuridiska verksamheten i Malmö genom rekrytering, kompetensöverföring till yngre kollegor samt marknadsföring.

Dina arbetsuppgifter kommer till största del bestå av varierande juridiska frågor gällande transaktioner och omstruktureringar med fokus på bolagsrätt och M&A. Du kommer att arbeta med hela Legal Sverige samt i team nära Deloittes övriga affärsområden inklusive Tax och Financial Advisory. Dina klienter kommer att bestå av alltifrån noterade internationella bolag till svenska mellanstora bolag inom olika branscher. Placering är i Malmö.

Om dig

Vi söker dig som:

  • Har svensk juristexamen och ca fem års erfarenhet från advokatbyrå, revisionsbyrå eller bolag.
  • Har bred affärsjuridisk kompetens med fokus på bolagsrätt och M&A.
  • Har stor vana att driva projekt inom bolagsrätt/M&A samt granska och förhandla transaktionsrelaterade avtal.
  • Gillar att ta stort eget ansvar och uppskattar snabba beslutsvägar.
  • Tilltalas av att få vara med och fortsätta bygga en affärsjuridisk verksamhet med stöd av världens största konsultfirma.

Det är viktigt för oss att du, förutom att vara ambitiös och lösningsorienterad, även har social kompetens samt ett stort intresse för affärsjuridik och drivs av att göra affärer. Du trivs i en internationell miljö, är prestigelös, uppskattar att arbeta i team och att bygga relationer. Då du kommer att arbeta mycket i internationella projekt tillsammans med våra kollegor över hela världen krävs det att du har en utmärkt förmåga att utrycka dig i tal och skrift på engelska.

Vi erbjuder

Som anställd på Deloitte blir du en del av världens största internationella konsultbyrå med kontor i 150 olika länder. Du erbjuds att arbeta i och kompetensutvecklas i en internationell miljö tillsammans med Deloitte Legals ca 2 500 jurister över hela världen. Möjligheter till arbete vid Deloittes andra kontor runt om i världen finns.

Genom samarbete med Deloittes övriga affärsområden har Deloitte Legal möjlighet att erbjuda våra kunder äkta helhetslösningar där juridiken kompletteras av exempelvis skatt, redovisning, finansiell rådgivning vilka levereras med stöd av nya tekniska lösningar.

Deloitte satsar stort på kompetensutveckling, bland annat i form av individuella utvecklingsplaner, en privat coach, individuell feedback, utbildningar inom såväl juridik som branschkunskap och ledarskapsträning.

Vi värdesätter att du balanserar arbete med fritid och du erbjuds en flexibel arbetsplats med möjlighet att arbeta hemifrån delar av veckan.

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Deloitte med Legal Career. För att ansöka, skicka in ditt CV och kontaktuppgifter. Om din profil uppfyller våra krav kommer vi kontakta dig för en inledande telefonintervju. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande och rekryteringen avslutas när vi hittat rätt kandidat. För frågor kring processen, kontakta ansvarig rekryterare Mathias Asp.

Vi ser fram emot din ansökan!

KONTAKT

Mathias Asp
Recruiter
mathias.asp@legalcareer.se

Dela

Blendow Publishing AB (556954-9628)

Sarah Berlin

Consultant Manager

Jonas Glädt

Chief Operating Officer

Bianca Säll

Recruiter & Marketing Manager