Om Legal Career

Vi är specialister på rekrytering och interimslösningar för jurister. Som en del av Blendow Group, Sveriges ledande ekosystem för juridisk kompetensförsörjning, har vi daglig kontakt med tusentals yrkesverksamma jurister och är väl insatta i juristbranschens förutsättningar och utmaningar. Våra juristrekryterare och konsultförmedlare hjälper företag, byråer och myndigheter hitta rätt jurist.

Ett urval av våra kunder:

Moderna interimlösningar

Med över 200 konsulter i vårt nätverk kan vi snabbt och tryggt tillsätta personalresurser inom legal, skatt, compliance och dataskydd. Vi har både specialister och generalister tillgängliga inom samtliga tjänsteområden och branscher och skräddarsyr alla uppdrag efter våra kunders förutsättningar och behov.

Genom våra omfattande rekryterings- och kvalitetssäkringsprocess matchar vi dessutom rätt person med rätt organisation. Som en del av vår kompetensgaranti ger vi alltid våra konsulter tillgång till juridiska nyhets- och databastjänster genom Lexnova och löpande kompetensutveckling genom marknadsledande BG Institute.

Unik räckvidd

Vi har ett nära samarbete med Dagens Juridik, Sveriges juridiska dagstidning med över 200 000 besökare varje vecka, når vi ut till hela juristsverige. Utöver detta erbjuder vi även riktad annonsering via LinkedIn Recruiter, våra sociala medier med tusentals följare samt våra egna kanaler som nyhetsbrev, hemsida och riktade kampanjer.

Med oss som rekryterings- eller annonseringspartner når våra kunder hela juristsverige – snabbt, träffsäkert och kostnadseffektivt.

Kompetensutveckling

Samhället och juridiken utvecklas i ett rasande tempo och juridisk kompetens är en färskvara. Därför ger vi alla våra rekryterade kandidater och konsulter kostnadsfri juridisk kompetensutveckling som en del av vår strukturerade onboardingprocess.

Tillsammans med BG Institutes utbildningsexperter tar vi fram en skräddarsydd utbildningsplan för att säkerställa att er nya medarbetare får den bästa möjliga starten på sin anställning.

Blendow Publishing AB (556954-9628)

Elin Sörell

Account Manager

Sarah Berlin

Consultant Manager

Jonas Glädt

Chief Operating Officer

Bianca Säll

Recruiter & Marketing Manager