Öppen ansökan till Legal Career

Låt drömjobbet komma till dig! Vi matchar jurister med företag, myndigheter och byråer över hela Sverige.

Legal Career är en del av Blendow Group som har över 30 års erfarenhet av juridisk kompetensförsörjning. Vi hjälper bolag, myndigheter och byråer hitta rätt jurist, vare sig det handlar om att utöka teamet eller ett akut behov av personalresurser vid ett tillfälligt arbetstopp.

När du anmäler dig till vår kandidatdatabas kommer du få uppdateringar om nya jobb direkt från vårt rekryteringssystem. Du kommer också få vårt nyhetsbrev med nya juristjobb, relevanta artiklar och inbjudningar till webbinarier för jurister. Vi kommer också kunna matcha dig direkt mot nya jobb och konsultuppdrag vi inte annonserar öppet för. 


Behöver jag CV?

Nej, du kan välja att endast lägga till namn och mailadress. Men för att vi ska kunna matcha dig mot uppdragsgivare behöver vi ett CV. Om du inte har ett uppdaterat CV kan du också länka till din LinkedIn-profil.

Vem kan se mitt CV?

Vi delar inte med oss av några CV:n eller personuppgifter till våra kunder utan att först kontakta dig för godkännande. Du kan ofta välja att bli presenterad anonymt, till exempel om vår kund är en konkurrent till din nuvarande arbetsgivare.

Kan jag gå ur er databas?

Ja, skicka ett mail till info@legalcareer.se så raderar vi dina uppgifter ur vårt system. Du kan alltid välja att avprenumerera från våra nyhetsbrev genom att klicka ”avprenumerera” i mailet eller skicka ett mail till info@legalcareer.se.

KONTAKT

Sarah Berlin
Consultant Manager
sarah.berlin@legalcareer.se

Dela

ANSÖKAN

Ansök enkelt till tjänsten här.
  Blendow Publishing AB (556954-9628)

  Elin Sörell

  Account Manager

  Sarah Berlin

  Consultant Manager

  Jonas Glädt

  Chief Operating Officer

  Bianca Säll

  Recruiter & Marketing Manager