Vill du ha hjälp med juristrekrytering eller interim?

Ring oss på 08-509 333 62 eller klicka nedan

Hur kan vi hjälpa dig?

Ja, i en del rekryteringsprocesser använder vi ett specialutformat testverktyg för jurister på våra slutkandidater. Det innehåller ett omfattande femfaktorpersonlighetstest och ett textbaserat test för att bedöma kritiskt tänkande.

Ja, vi har erfarenhet av komplicerade chefsrekryteringar och vana av att arbeta diskret och utan annonsering. Med hjälp av vårt stora nätverk och vår unika position på marknaden kan vi snabbt hitta rätt person och rätt kompetens för er verksamhet.

Alla våra uppdrag är skräddarsydda efter kundens behov, men är i grunden tillämpar vi en kompetensbaserad process där kandidatens formella meriter står i fokus. Vi annonserar, searchar, screenar, intervjuar och presenterar kandidater för slutintervjuer. Därefter gör vi digital referenstagning, tester och bakgrundskontroll.

Alla våra uppdrag är skräddarsydda efter kundens önskemål och förutsättningar och kostnaden kan därför variera. Innan vi lämnar offert tar vi alltid ett inledande möte där vi diskuterar rollen, upplägget och tidsramarna. Kontakta vår rekryterare Carl Berg på 0790633464 eller använd chattfunktionen nere i hörnet så hör vi av oss!

Har ni redan startat en rekryteringsprocess och upplever att ni har svårt att få in rätt kandidater? Vi kan hjälpa er med search och annonsering eller direktpresentera kandidater ur vårt nätverk och har stor vana av att gå in i pågående rekryteringsprocesser.

Vi är specialister på interimslösningar inom legal, dataskydd och compliance och kan lösa komplicerade uppdrag med kort varsel. Innan vi presenterar konsulter tar vi ett kort möte där vi går igenom era behov, kompetensprofil och omfattningen på uppdraget. Därefter startar vi vår interna process och återkommer med konsultpresentationer över tillgängliga konsulter.

Kontakta affärsområdesansvarig Carl Berg på 0790633464 eller skicka ett mail så hjälper vi dig!

Vad roligt! Innan vi kan lämna offert behöver vi ta ett inledande möte eller samtal för att lära känna er bättre samt diskutera rollen, upplägget och tidsramarna. Kontakta rekryterare Carl Berg på 0790633464 eller använd chattfunktionen nere i hörnet så hör vi av oss!

Blendow Publishing AB (556954-9628)

Yaroslava Kudrina

Konsultchef

Jag tog juristexamen 2018 och har tidigare arbetat som konsult och bolagsjurist med inriktning mot allmän affärsjuridik, immaterialrätt, IT-rätt och bolagsrätt. Mina tidigare uppdrags- och arbetsgivare inkluderar flera välkända internationella företag, bland annat Reckitt Benckiser och Microsoft. Utöver att arbeta som jurist har jag också varit VD för ett uppstartsbolag och drivit en IT-byrå som specialiserar sig på att tillhandahålla IT/ IP-stöd till små företag i Norden.

Min passion är att främja företagstillväxt och lösa komplexa problem och jag är särskilt dedikerad när jag kan samarbeta med människor och stödja entreprenörskap. Jag är känd för att leverera pålitliga resultat och högklassig service till mina klienter. Jag engagerar mig också aktivt i olika initiativ som främjar kvinnligt entreprenörskap och stöder olika organisationer i detta syfte.

Missa inte ditt drömjobb!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste juristjobben, karriärtips och inbjudningar till exklusiva event.

Mathias Asp

Juristrekryterare

Jag tog juristexamen från Lunds universitet -91 och satt därefter ting i Varberg och arbetade några år på advokatbyrå. Den större delen av mitt yrkesliv har jag arbetat med försäkring, bland annat på SPP och Max Mathiessen.

Är bosatt i Halmstad och ansvarar för våra rekryteringar i västra och södra Sverige. Bland mina återkommande kunder finns bland annat Deloitte, Sergel, Litigate och Delphi. På fritiden spenderar jag tid med familjen och gillar resor, matlagning och löpning.

Carl Berg

Juristrekryterare och affärsområdesansvarig

Jag tog juristexamen från Stockholms universitet 2016 och har tidigare varit VD för ett uppstartsbolag, drivit VR-event och arbetat en hel del med ledarskap, rekrytering och affärsutveckling. Är sedan 2021 affärsområdesansvarig för Legal Career och har gjort rekryteringsuppdrag för bland annat Entercard, Ark Kapital, Optio Investment Partners, SD Worx och Allente.

Har ett stort intresse för klättring och skidåkning och spenderar min fritid på klippor i Stockholm, Bohuslän, Norge och kebnekaisefjällen. Åker helst skidor i Riksgränsen och Abisko, gärna i dåligt väder och på dålig snö!

Bianca Säll

Researcher & Marketing Manager

Alice Zander

Talent Acquisition Manager

Jag har jobbat inom Blendow Group sedan 2021, först på BG Institute med kursverksamhet för jurister och därefter på Legal Career med rekrytering av jurister. Min utbildning har jag från Försvarshögskolan, där jag tog examen i statsvetenskap med inriktning krishantering och säkerhet 2022.

Som Talent Acquisition Manager har jag gjort rekryteringsuppdrag för företag inom såväl finansbranschen som mediebranschen och älskar att bygga långsiktiga relationer med både kunder och kandidater.

Mitt intresse för människor speglar sig också i mitt största fritidsintresse: att vara gruppträningsinstruktör! Att träna och utvecklas tillsammans med andra är otroligt kul och gör att jag har mer energi till allt annat i livet.

☎️0720709767
✉️alice.zander@legalcareer.se