Behöver du hjälp med rekrytering eller
med att hyra in en konsult?

Ring 08-509 333 62 eller fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.
Ett urval av våra kunder:

Vanliga frågor

Vår rekryteringsprocess

1 1

Uppstart

(1) Upprättande och genomgång av kravprofil (2) Förväntningar som ska kommuniceras i processen (3) Planering av processen, tidsramar, och deadlines
2 2

Annonsering och search

(1) Utformning av annons, banners och annat annonsmaterial (2) Full annonsering på Dagens Juridik (3) Full annonsering i Legal Careers egna kanaler (4) Sponsrad marknadsföring på LinkedIn (5) Diskret searchprocess
3 3

Urval

(1) Kompetensbaserad rekryteringsprocess (2) Screening och inledande telefonintervjuer (3) Intervjuer med kandidater (4) Presentation av toppkandidater (5) Referenstagning
4 4

Onboarding

(1) Löpande återkoppling med uppdragsgivare och kandidat (2) Onboardingpaket med utbildningar, kurser och tillgång till nyhetstjänster under 6 månader efter anställningen

Moderna interimlösningar

Med över 200 konsulter i vårt nätverk kan vi snabbt och tryggt tillsätta personalresurser inom legal, skatt, compliance och dataskydd. Vi har både specialister och generalister tillgängliga inom samtliga tjänsteområden och branscher och skräddarsyr alla uppdrag efter våra kunders förutsättningar och behov.

Genom våra omfattande rekryterings- och kvalitetssäkringsprocess matchar vi dessutom rätt person med rätt organisation. Som en del av vår kompetensgaranti ger vi alltid våra konsulter tillgång till juridiska nyhets- och databastjänster genom Lexnova och löpande kompetensutveckling genom marknadsledande BG Institute.

Vår interimprocess

1 1

Kontakt

Vi tar ett möte där vi utvärderar era behov och tar därefter fram en kravprofil.
2 2

Presentation

Vi presenterar en eller flera konsulter med kompetensprofil, tillgänglighet och timpris.
3 3

Möte

Vi bokar möte mellan er och den eller de konsulter ni själva valt.
4 4

Avtal

När ni träffat rätt konsult skriver vi avtal med er och konsulten kan därefter påbörja sitt uppdrag.

Unik räckvidd

Vi har ett nära samarbete med Dagens Juridik, Sveriges juridiska dagstidning med över 200 000 besökare varje vecka, når vi ut till hela juristsverige. Utöver detta erbjuder vi även riktad annonsering via LinkedIn Recruiter, våra sociala medier med tusentals följare samt våra egna kanaler som nyhetsbrev, hemsida och riktade kampanjer.

Med oss som rekryterings- eller annonseringspartner når våra kunder hela juristsverige – snabbt, träffsäkert och kostnadseffektivt.

Kompetensutveckling

Samhället och juridiken utvecklas i ett rasande tempo och juridisk kompetens är en färskvara. Därför ger vi alla våra rekryterade kandidater och konsulter kostnadsfri juridisk kompetensutveckling som en del av vår strukturerade onboardingprocess.

Tillsammans med BG Institutes utbildningsexperter tar vi fram en skräddarsydd utbildningsplan för att säkerställa att er nya medarbetare får den bästa möjliga starten på sin anställning.

Kunskap & inspiration

Blendow Publishing AB (556954-9628)

Sarah Berlin

Consultant Manager

Jonas Glädt

Chief Operating Officer

Bianca Säll

Recruiter & Marketing Manager