Jurist med kommersiell IT-profil till konsultuppdrag

OM UPPDRAGET

Uppdragsgivaren är ett internationellt industriföretag. I rollen som konsult kommer du att hantera och ge råd inom ett brett spektrum av kommersiella och företagsrättsliga frågor med internationell inriktning. Du kommer både att arbeta självständigt och rapportera till Head of Legal samt ha ett nära samarbete med andra jurister hos uppdragsgivaren. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera att:

  • Förbereda, granska och delta i förhandlingar av avtal inom områdena B2B och B2B2C.
  • Tillhandahålla högkvalitativ juridisk rådgivning för den dagliga verksamheten, inklusive upprättande, granskning och förhandling av avtal såsom kommersiella ramavtal, samarbetsavtal, leveransavtal, programvarulicensiering, IT-rätt, distribution och logistik samt generella inköpsavtal.
  • Ge rådgivning och hantera olika juridiska frågor kopplade till den dagliga verksamheten med en affärspartnerskapsinriktning.
  • Upprätta och uppdatera kontraktsmallar och ge stöd vid utarbetandet av juridiska riktlinjer.

Uppdraget är på 50% av en heltid under 3 månader med möjlighet till förlängning. För det här uppdraget kan du antingen bli anställd av Legal Career eller fakturera som underkonsult.

OM DIG

Du har en svensk juristexamen och minst 4 års relevant erfarenhet, exempelvis från en advokatbyrå eller som bolagsjurist. Du ska ha dokumenterad skicklighet i förhandling, upprättande och granskning av kommersiella avtal. Du ska också ha utmärkta skriftliga och muntliga engelska språkkunskaper. Det är även meriterande om har erfarenhet av Microsoft 365, CAD (CATIA) och Team Center Automotive.

ANSÖKAN

Ansök med CV och kontaktuppgifter genom formuläret på den här sidan. Vi granskar alla ansökningar och kontaktar dig för en inledande intervju om din profil matchar vår kravprofil. Ansökningar hanteras löpande och vi avslutar rekryteringen när vi hittat rätt konsult.

Vill du veta mer om uppdraget? Kontakta ansvarig konsultchef Yaroslava Kudrina på yaroslava.kudrina@legalcareer.se eller på +46720709611.

KONTAKT

Yaroslava Kudrina
Consultant Manager
yaroslava.kudrina@legalcareer.se

Dela

Blendow Publishing AB (556954-9628)

Yaroslava Kudrina

Konsultchef

Jag tog juristexamen 2018 och har tidigare arbetat som konsult och bolagsjurist med inriktning mot allmän affärsjuridik, immaterialrätt, IT-rätt och bolagsrätt. Mina tidigare uppdrags- och arbetsgivare inkluderar flera välkända internationella företag, bland annat Reckitt Benckiser och Microsoft. Utöver att arbeta som jurist har jag också varit VD för ett uppstartsbolag och drivit en IT-byrå som specialiserar sig på att tillhandahålla IT/ IP-stöd till små företag i Norden.

Min passion är att främja företagstillväxt och lösa komplexa problem och jag är särskilt dedikerad när jag kan samarbeta med människor och stödja entreprenörskap. Jag är känd för att leverera pålitliga resultat och högklassig service till mina klienter. Jag engagerar mig också aktivt i olika initiativ som främjar kvinnligt entreprenörskap och stöder olika organisationer i detta syfte.

Missa inte ditt drömjobb!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste juristjobben, karriärtips och inbjudningar till exklusiva event.

Mathias Asp

Juristrekryterare

Jag tog juristexamen från Lunds universitet -91 och satt därefter ting i Varberg och arbetade några år på advokatbyrå. Den större delen av mitt yrkesliv har jag arbetat med försäkring, bland annat på SPP och Max Mathiessen.

Är bosatt i Halmstad och ansvarar för våra rekryteringar i västra och södra Sverige. Bland mina återkommande kunder finns bland annat Deloitte, Sergel, Litigate och Delphi. På fritiden spenderar jag tid med familjen och gillar resor, matlagning och löpning.

Carl Berg

Juristrekryterare och affärsområdesansvarig

Jag tog juristexamen från Stockholms universitet 2016 och har tidigare varit VD för ett uppstartsbolag, drivit VR-event och arbetat en hel del med ledarskap, rekrytering och affärsutveckling. Är sedan 2021 affärsområdesansvarig för Legal Career och har gjort rekryteringsuppdrag för bland annat Entercard, Ark Kapital, Optio Investment Partners, SD Worx och Allente.

Har ett stort intresse för klättring och skidåkning och spenderar min fritid på klippor i Stockholm, Bohuslän, Norge och kebnekaisefjällen. Åker helst skidor i Riksgränsen och Abisko, gärna i dåligt väder och på dålig snö!

Bianca Säll

Recruiter & Marketing Manager

Alice Zander

Talent Acquisition Manager

Jag har jobbat inom Blendow Group sedan 2021, först på BG Institute med kursverksamhet för jurister och därefter på Legal Career med rekrytering av jurister. Min utbildning har jag från Försvarshögskolan, där jag tog examen i statsvetenskap med inriktning krishantering och säkerhet 2022.

Som Talent Acquisition Manager har jag gjort rekryteringsuppdrag för företag inom såväl finansbranschen som mediebranschen och älskar att bygga långsiktiga relationer med både kunder och kandidater.

Mitt intresse för människor speglar sig också i mitt största fritidsintresse: att vara gruppträningsinstruktör! Att träna och utvecklas tillsammans med andra är otroligt kul och gör att jag har mer energi till allt annat i livet.

☎️0720709767
✉️alice.zander@legalcareer.se