Jurist med kommersiell IT-profil till konsultuppdrag

OM UPPDRAGET

Uppdragsgivaren är ett internationellt industriföretag. I rollen som konsult kommer du att hantera och ge råd inom ett brett spektrum av kommersiella och företagsrättsliga frågor med internationell inriktning. Du kommer både att arbeta självständigt och rapportera till Head of Legal samt ha ett nära samarbete med andra jurister hos uppdragsgivaren. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera att: 

  • Förbereda, granska och delta i förhandlingar av avtal inom områdena B2B och B2B2C. 
  • Tillhandahålla högkvalitativ juridisk rådgivning för den dagliga verksamheten, inklusive upprättande, granskning och förhandling av avtal såsom kommersiella ramavtal, samarbetsavtal, leveransavtal, programvarulicensiering, IT-rätt, distribution och logistik samt generella inköpsavtal. 
  • Ge rådgivning och hantera olika juridiska frågor kopplade till den dagliga verksamheten med en affärspartnerskapsinriktning. 
  • Upprätta och uppdatera kontraktsmallar och ge stöd vid utarbetandet av juridiska riktlinjer. 

Uppdraget är på 50% av en heltid under 3 månader med möjlighet till förlängning. För det här uppdraget kan du antingen bli anställd av Legal Career eller fakturera som underkonsult.

OM DIG

Du har en svensk juristexamen och minst 4 års relevant erfarenhet, exempelvis från en advokatbyrå eller som bolagsjurist. Du ska ha dokumenterad skicklighet i förhandling, upprättande och granskning av kommersiella avtal. Du ska också ha utmärkta skriftliga och muntliga engelska språkkunskaper. Det är även meriterande om har erfarenhet av Microsoft 365, CAD (CATIA) och Team Center Automotive.  

ANSÖKAN

Ansök med CV och kontaktuppgifter genom formuläret på den här sidan. Vi granskar alla ansökningar och kontaktar dig för en inledande intervju om din profil matchar vår kravprofil. Ansökningar hanteras löpande och vi avslutar rekryteringen när vi hittat rätt konsult. 

 Vill du veta mer om uppdraget? Kontakta ansvarig konsultchef Yaroslava Kudrina på yaroslava.kudrina@legalcareer.se eller på +46720709611. 

KONTAKT

Bianca Säll
Recruiter & Marketing Manager
bianca.sall@legalcareer.se

Dela

Blendow Publishing AB (556954-9628)

Sarah Berlin

Consultant Manager

Jonas Glädt

Chief Operating Officer

Bianca Säll

Recruiter & Marketing Manager