Junior jurist inom familjerätt

Är du nyexaminerad eller har par års arbetslivserfarenhet och vill ta nästa steg i din juristkarriär? Vi rekryterar en junior jurist till en marknadsledande aktör inom ekonomisk familjerätt!
OM VÅR KUND

Vår kund är ett företag som tillhandahåller juridisk rådgivning inom ekonomisk familjerätt. Företagskulturen präglas av stark framåtanda, lagkänsla och gott arbetsklimat. Som jurist hos vår kund får du tidigt mycket eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter både inom bolaget och som jurist.

OM ROLLEN

Vi söker en junior jurist med svensk juristexamen och 1-3 års arbetslivserfarenhet inom främst ekonomisk familjerätt. Bland arbetsuppgifterna ingår juridisk rådgivning till privatpersoner inom olika delar av den ekonomiska familjerätten så som arv och testamente och övriga privaträttsliga frågor.

I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen behöver du vara en noggrann och ambitiös jurist med god servicekänsla och förmåga att förmedla din juridiska kompetens på ett lättförståeligt sätt. Du får gärna ha ett intresse för affärs- och produktutveckling kopplat till de juridiska tjänster som bolaget tillhandahåller.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Stockholm. Tillträdesdatum är snarast eller enligt överenskommelse med vår kund.

OM PROCESSEN

Vi presenterar kandidater löpande för vår kund och avslutar rekryteringen när vi hittat rätt person. Ansök med CV och kontaktuppgifter direkt genom formuläret på sidan. Vi kontaktar dig för en inledande telefonintervju om vi bedömer att dina formella meriter matchar vår kravprofil.

För frågor om tjänsten och processen, kontakta ansvarig researcher Bianca Säll på bianca.sall@legalcareer.se.

KONTAKT

Bianca Säll
Researcher & Marketing Manager
bianca.sall@legalcareer.se

Dela

Blendow Publishing AB (556954-9628)

Sarah Berlin

Consultant Manager

Jonas Glädt

Chief Operating Officer

Bianca Säll

Recruiter & Marketing Manager