Junior jurist inom familjerätt

Är du nyexaminerad eller har par års arbetslivserfarenhet och vill ta nästa steg i din juristkarriär? Vi rekryterar en junior jurist till en marknadsledande aktör inom ekonomisk familjerätt!
OM VÅR KUND

Vår kund är ett företag som tillhandahåller juridisk rådgivning inom ekonomisk familjerätt. Företagskulturen präglas av stark framåtanda, lagkänsla och gott arbetsklimat. Som jurist hos vår kund får du tidigt mycket eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter både inom bolaget och som jurist.

OM ROLLEN

Vi söker en junior jurist med svensk juristexamen och 1-3 års arbetslivserfarenhet inom främst ekonomisk familjerätt. Bland arbetsuppgifterna ingår juridisk rådgivning till privatpersoner inom olika delar av den ekonomiska familjerätten så som arv och testamente och övriga privaträttsliga frågor.

I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen behöver du vara en noggrann och ambitiös jurist med god servicekänsla och förmåga att förmedla din juridiska kompetens på ett lättförståeligt sätt. Du får gärna ha ett intresse för affärs- och produktutveckling kopplat till de juridiska tjänster som bolaget tillhandahåller.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Stockholm. Tillträdesdatum är snarast eller enligt överenskommelse med vår kund.

OM PROCESSEN

Vi presenterar kandidater löpande för vår kund och avslutar rekryteringen när vi hittat rätt person. Ansök med CV och kontaktuppgifter direkt genom formuläret på sidan. Vi kontaktar dig för en inledande telefonintervju om vi bedömer att dina formella meriter matchar vår kravprofil.

För frågor om tjänsten och processen, kontakta ansvarig researcher Bianca Säll på bianca.sall@legalcareer.se.

KONTAKT

Bianca Säll
Researcher & Marketing Manager
bianca.sall@legalcareer.se

Dela

Blendow Publishing AB (556954-9628)

Yaroslava Kudrina

Konsultchef

Jag tog juristexamen 2018 och har tidigare arbetat som konsult och bolagsjurist med inriktning mot allmän affärsjuridik, immaterialrätt, IT-rätt och bolagsrätt. Mina tidigare uppdrags- och arbetsgivare inkluderar flera välkända internationella företag, bland annat Reckitt Benckiser och Microsoft. Utöver att arbeta som jurist har jag också varit VD för ett uppstartsbolag och drivit en IT-byrå som specialiserar sig på att tillhandahålla IT/ IP-stöd till små företag i Norden.

Min passion är att främja företagstillväxt och lösa komplexa problem och jag är särskilt dedikerad när jag kan samarbeta med människor och stödja entreprenörskap. Jag är känd för att leverera pålitliga resultat och högklassig service till mina klienter. Jag engagerar mig också aktivt i olika initiativ som främjar kvinnligt entreprenörskap och stöder olika organisationer i detta syfte.

Missa inte ditt drömjobb!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste juristjobben, karriärtips och inbjudningar till exklusiva event.

Mathias Asp

Juristrekryterare

Jag tog juristexamen från Lunds universitet -91 och satt därefter ting i Varberg och arbetade några år på advokatbyrå. Den större delen av mitt yrkesliv har jag arbetat med försäkring, bland annat på SPP och Max Mathiessen.

Är bosatt i Halmstad och ansvarar för våra rekryteringar i västra och södra Sverige. Bland mina återkommande kunder finns bland annat Deloitte, Sergel, Litigate och Delphi. På fritiden spenderar jag tid med familjen och gillar resor, matlagning och löpning.

Carl Berg

Juristrekryterare och affärsområdesansvarig

Jag tog juristexamen från Stockholms universitet 2016 och har tidigare varit VD för ett uppstartsbolag, drivit VR-event och arbetat en hel del med ledarskap, rekrytering och affärsutveckling. Är sedan 2021 affärsområdesansvarig för Legal Career och har gjort rekryteringsuppdrag för bland annat Entercard, Ark Kapital, Optio Investment Partners, SD Worx och Allente.

Har ett stort intresse för klättring och skidåkning och spenderar min fritid på klippor i Stockholm, Bohuslän, Norge och kebnekaisefjällen. Åker helst skidor i Riksgränsen och Abisko, gärna i dåligt väder och på dålig snö!

Bianca Säll

Recruiter & Marketing Manager

Alice Zander

Talent Acquisition Manager

Jag har jobbat inom Blendow Group sedan 2021, först på BG Institute med kursverksamhet för jurister och därefter på Legal Career med rekrytering av jurister. Min utbildning har jag från Försvarshögskolan, där jag tog examen i statsvetenskap med inriktning krishantering och säkerhet 2022.

Som Talent Acquisition Manager har jag gjort rekryteringsuppdrag för företag inom såväl finansbranschen som mediebranschen och älskar att bygga långsiktiga relationer med både kunder och kandidater.

Mitt intresse för människor speglar sig också i mitt största fritidsintresse: att vara gruppträningsinstruktör! Att träna och utvecklas tillsammans med andra är otroligt kul och gör att jag har mer energi till allt annat i livet.

☎️0720709767
✉️alice.zander@legalcareer.se