Finsktalande jurist till Entercard

Är du i början av din karriär och vill arbeta med compliance på ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsföretag? Välkommen till Entercard!

OM ENTERCARD

Entercard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsföretag med över 2 miljoner kunder på tre marknader. Genom våra två ägare, Barclays och Swedbank, har vi tillgång till global och unik kompetens inom utlåning. Vårt mål är att underlätta våra kunders vardag genom att erbjuda smarta och ansvarsfulla betalnings- och finansieringslösningar.

På Entercard är vi övertygade om att olika bakgrund och erfarenhet leder till en bättre arbetsplats och bättre idéer. Bland våra 450 medarbetare finns 40 olika nationaliteter som bidrar med ny kunskap och kulturella erfarenheter. Vår kultur präglas starkt av våra kärnvärden passionate, innovative och genuine vilket genomsyrar allt vi gör, hur vi arbetar och bemöter kunder. Vi tror att mångfald, analytiska och engagerade medarbetare driver lönsamhet och bidrar till att företaget växer.

OM ROLLEN

Du kommer arbeta i vårt complianceteam som är en oberoende kontrollfunktion som har i uppgift att stödja verksamheten i regelefterlevnad. Vi sammanställer regelbunden rapportering till ledning och styrelse avseende regelefterlevnad. Tillsammans samarbetar vi med andra funktioner när det gäller t. ex. genomförande av nya regelverk, bedömning av nya produkter, granskningoch rådgivning.

I rollen som compliance specialist hos oss blir du en del av ett nordiskt compliance team som består av 7 kollegor. Du kommer att arbeta från huvudkontorets moderna lokaler i centrala Stockholm tillsammans med bolagets Chief Compliance Officer, Data Protection Officer, två Compliance Specialists och vår Compliance Assistent. Kontoret är vår bas men möjlighet finns att arbeta på distans två dagar i veckan.

Rollen ger dig goda möjligheter till professionell och personlig utveckling samt chansen att arbeta med flera olika rättsområden tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor. Vi värdesätter vår personal och tillämpar en generös personalpolitik. För oss är det viktigt med balans mellan arbete och fritid!

OM DIG

Vi söker dig som har en svensk juristexamen och ca 1-2 års relevant arbetslivserfarenhet, gärna från bank, kreditmarknadsbolag eller myndighet. Som person är det viktigt att du är positiv och prestigelös samt att du har lätt för att samarbeta och tycker om att bygga relationer. Vi värderar ödmjukhet och vänlighet i kombination med ärlighet. Du bör vidare vara strukturerad och ambitiös och tycka om att arbeta proaktivt. För att lyckas i rollen behöver du behärska svenska och engelska obehindrat. Goda kunskaper i finska och krediträtt är meriterande.

OM ARBETSUPPGIFTERNA

  • Löpande följa den regulatoriska utvecklingen i Sverige och Finland
  • Utföra och delta i riskbedömningar, bedöma kontroller och upprätta rapporter till ledningen och styrelsen
  • Genomföra granskningar av verksamheten
  • Självständigt arbeta med rådgivning och stöd, både i den dagliga verksamheten och i utvecklingen av nya produkter och tjänster
  • Stödja i utveckling och implementering av policys och processer för att säkerställa regelefterlevnad
  • Utbilda övriga medarbetare i verksamheten i regelefterlevnadsfrågor

Anställningen är en heltidsanställning med planerad uppstart i slutet av sommaren eller enligt överenskommelse. Vissa resor inom Norden kan förekomma.

OM PROCESSEN

Den här rekryteringsprocessen görs i samarbete med Legal Career. Vi presenterar kandidater löpande och kommer avsluta rekryteringen när vi hittat rätt kandidat. Du ansöker med CV och kontaktuppgifter. Har du några frågor om tjänsten? Hör av dig till ansvarig rekryterare Carl Berg på 0790633464 eller Talent Acquisition Manager Alice Zander 0720709767.

KONTAKT

Carl Berg
Recruiter & General Manager
carl.berg@legalcareer.se

Dela

Blendow Publishing AB (556954-9628)

Yaroslava Kudrina

Konsultchef

Jag tog juristexamen 2018 och har tidigare arbetat som konsult och bolagsjurist med inriktning mot allmän affärsjuridik, immaterialrätt, IT-rätt och bolagsrätt. Mina tidigare uppdrags- och arbetsgivare inkluderar flera välkända internationella företag, bland annat Reckitt Benckiser och Microsoft. Utöver att arbeta som jurist har jag också varit VD för ett uppstartsbolag och drivit en IT-byrå som specialiserar sig på att tillhandahålla IT/ IP-stöd till små företag i Norden.

Min passion är att främja företagstillväxt och lösa komplexa problem och jag är särskilt dedikerad när jag kan samarbeta med människor och stödja entreprenörskap. Jag är känd för att leverera pålitliga resultat och högklassig service till mina klienter. Jag engagerar mig också aktivt i olika initiativ som främjar kvinnligt entreprenörskap och stöder olika organisationer i detta syfte.

Missa inte ditt drömjobb!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste juristjobben, karriärtips och inbjudningar till exklusiva event.

Mathias Asp

Juristrekryterare

Jag tog juristexamen från Lunds universitet -91 och satt därefter ting i Varberg och arbetade några år på advokatbyrå. Den större delen av mitt yrkesliv har jag arbetat med försäkring, bland annat på SPP och Max Mathiessen.

Är bosatt i Halmstad och ansvarar för våra rekryteringar i västra och södra Sverige. Bland mina återkommande kunder finns bland annat Deloitte, Sergel, Litigate och Delphi. På fritiden spenderar jag tid med familjen och gillar resor, matlagning och löpning.

Carl Berg

Juristrekryterare och affärsområdesansvarig

Jag tog juristexamen från Stockholms universitet 2016 och har tidigare varit VD för ett uppstartsbolag, drivit VR-event och arbetat en hel del med ledarskap, rekrytering och affärsutveckling. Är sedan 2021 affärsområdesansvarig för Legal Career och har gjort rekryteringsuppdrag för bland annat Entercard, Ark Kapital, Optio Investment Partners, SD Worx och Allente.

Har ett stort intresse för klättring och skidåkning och spenderar min fritid på klippor i Stockholm, Bohuslän, Norge och kebnekaisefjällen. Åker helst skidor i Riksgränsen och Abisko, gärna i dåligt väder och på dålig snö!

Bianca Säll

Recruiter & Marketing Manager

Alice Zander

Talent Acquisition Manager

Jag har jobbat inom Blendow Group sedan 2021, först på BG Institute med kursverksamhet för jurister och därefter på Legal Career med rekrytering av jurister. Min utbildning har jag från Försvarshögskolan, där jag tog examen i statsvetenskap med inriktning krishantering och säkerhet 2022.

Som Talent Acquisition Manager har jag gjort rekryteringsuppdrag för företag inom såväl finansbranschen som mediebranschen och älskar att bygga långsiktiga relationer med både kunder och kandidater.

Mitt intresse för människor speglar sig också i mitt största fritidsintresse: att vara gruppträningsinstruktör! Att träna och utvecklas tillsammans med andra är otroligt kul och gör att jag har mer energi till allt annat i livet.

☎️0720709767
✉️alice.zander@legalcareer.se