Finsktalande jurist till Entercard

Är du i början av din karriär och vill arbeta med compliance på ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsföretag? Välkommen till Entercard!

OM ENTERCARD

Entercard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsföretag med över 2 miljoner kunder på tre marknader. Genom våra två ägare, Barclays och Swedbank, har vi tillgång till global och unik kompetens inom utlåning. Vårt mål är att underlätta våra kunders vardag genom att erbjuda smarta och ansvarsfulla betalnings- och finansieringslösningar.

På Entercard är vi övertygade om att olika bakgrund och erfarenhet leder till en bättre arbetsplats och bättre idéer. Bland våra 450 medarbetare finns 40 olika nationaliteter som bidrar med ny kunskap och kulturella erfarenheter. Vår kultur präglas starkt av våra kärnvärden passionate, innovative och genuine vilket genomsyrar allt vi gör, hur vi arbetar och bemöter kunder. Vi tror att mångfald, analytiska och engagerade medarbetare driver lönsamhet och bidrar till att företaget växer.

OM ROLLEN

Du kommer arbeta i vårt complianceteam som är en oberoende kontrollfunktion som har i uppgift att stödja verksamheten i regelefterlevnad. Vi sammanställer regelbunden rapportering till ledning och styrelse avseende regelefterlevnad. Tillsammans samarbetar vi med andra funktioner när det gäller t. ex. genomförande av nya regelverk, bedömning av nya produkter, granskningoch rådgivning.

I rollen som compliance specialist hos oss blir du en del av ett nordiskt compliance team som består av 7 kollegor. Du kommer att arbeta från huvudkontorets moderna lokaler i centrala Stockholm tillsammans med bolagets Chief Compliance Officer, Data Protection Officer, två Compliance Specialists och vår Compliance Assistent. Kontoret är vår bas men möjlighet finns att arbeta på distans två dagar i veckan.

Rollen ger dig goda möjligheter till professionell och personlig utveckling samt chansen att arbeta med flera olika rättsområden tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor. Vi värdesätter vår personal och tillämpar en generös personalpolitik. För oss är det viktigt med balans mellan arbete och fritid!

OM DIG

Vi söker dig som har en svensk juristexamen och ca 1-2 års relevant arbetslivserfarenhet, gärna från bank, kreditmarknadsbolag eller myndighet. Som person är det viktigt att du är positiv och prestigelös samt att du har lätt för att samarbeta och tycker om att bygga relationer. Vi värderar ödmjukhet och vänlighet i kombination med ärlighet. Du bör vidare vara strukturerad och ambitiös och tycka om att arbeta proaktivt. För att lyckas i rollen behöver du behärska svenska och engelska obehindrat. Goda kunskaper i finska och krediträtt är meriterande.

OM ARBETSUPPGIFTERNA

  • Löpande följa den regulatoriska utvecklingen i Sverige och Finland
  • Utföra och delta i riskbedömningar, bedöma kontroller och upprätta rapporter till ledningen och styrelsen
  • Genomföra granskningar av verksamheten
  • Självständigt arbeta med rådgivning och stöd, både i den dagliga verksamheten och i utvecklingen av nya produkter och tjänster
  • Stödja i utveckling och implementering av policys och processer för att säkerställa regelefterlevnad
  • Utbilda övriga medarbetare i verksamheten i regelefterlevnadsfrågor

Anställningen är en heltidsanställning med planerad uppstart i slutet av sommaren eller enligt överenskommelse. Vissa resor inom Norden kan förekomma.

OM PROCESSEN

Den här rekryteringsprocessen görs i samarbete med Legal Career. Vi presenterar kandidater löpande och kommer avsluta rekryteringen när vi hittat rätt kandidat. Du ansöker med CV och kontaktuppgifter. Har du några frågor om tjänsten? Hör av dig till ansvarig rekryterare Carl Berg på 0790633464 eller Talent Acquisition Manager Alice Zander 0720709767.

KONTAKT

Bianca Säll
Recruiter & Marketing Manager
bianca.sall@legalcareer.se

Dela

Blendow Publishing AB (556954-9628)

Sarah Berlin

Consultant Manager

Jonas Glädt

Chief Operating Officer

Bianca Säll

Recruiter & Marketing Manager