Öppen ansökan till konsultdatabas

Är du jurist och söker konsultuppdrag? Vi har daglig kontakt med potentiella uppdragsgivare och söker alltid nya konsulter till vårt nätverk!

Vi har daglig kontakt med potentiella uppdragsgivare och letar nu fler konsulter till vårt nätverk. Oavsett om du just börjat din karriär eller redan har är erfaren konsult med eget företag kan vi matcha dig mot intressanta interimsuppdrag. Vi ger alla våra konsulter kostnadsfri utbildning och prenumeration på nyhetstjänster genom våra samarbetspartners BG Institute och Lexnova

Vi söker dig med juristexamen och minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Våra uppdragsgivare efterfrågar alla typer av jurister för interim. Du kan alltså vara bolagsjurist, chefsjurist, advokat, biträdande jurist och ha bakgrund både från näringslivet och det offentliga. Bland våra kunder finns allt från myndigheter till bolag och längden på uppdragen kan variera från månader till år. 


Hur anmäler jag mig?

Klicka på ”Anmäl dig här” och följ instruktionerna. Det tar bara några minuter!

Vem kan se mitt CV?

Vi delar inte med oss av några CV:n eller personuppgifter till våra kunder utan att först kontakta dig för godkännande. Du kan ofta välja att bli presenterad anonymt, till exempel om vår kund är en konkurrent till din nuvarande arbetsgivare.

Kan jag gå ur er databas?

Ja, skicka ett mail till info@legalcareer.se så raderar vi dina uppgifter ur vårt system. Du kan alltid välja att avprenumerera från våra nyhetsbrev genom att klicka ”avprenumerera” i mailet eller skicka ett mail till info@legalcareer.se.

KONTAKT

Carl Berg
Recruiter & General Manager
carl.berg@legalcareer.se

Dela

ANSÖKAN

Ansök enkelt till tjänsten här.
  Blendow Publishing AB (556954-9628)

  Yaroslava Kudrina

  Konsultchef

  Jag tog juristexamen 2018 och har tidigare arbetat som konsult och bolagsjurist med inriktning mot allmän affärsjuridik, immaterialrätt, IT-rätt och bolagsrätt. Mina tidigare uppdrags- och arbetsgivare inkluderar flera välkända internationella företag, bland annat Reckitt Benckiser och Microsoft. Utöver att arbeta som jurist har jag också varit VD för ett uppstartsbolag och drivit en IT-byrå som specialiserar sig på att tillhandahålla IT/ IP-stöd till små företag i Norden.

  Min passion är att främja företagstillväxt och lösa komplexa problem och jag är särskilt dedikerad när jag kan samarbeta med människor och stödja entreprenörskap. Jag är känd för att leverera pålitliga resultat och högklassig service till mina klienter. Jag engagerar mig också aktivt i olika initiativ som främjar kvinnligt entreprenörskap och stöder olika organisationer i detta syfte.

  Missa inte ditt drömjobb!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste juristjobben, karriärtips och inbjudningar till exklusiva event.

  Mathias Asp

  Juristrekryterare

  Jag tog juristexamen från Lunds universitet -91 och satt därefter ting i Varberg och arbetade några år på advokatbyrå. Den större delen av mitt yrkesliv har jag arbetat med försäkring, bland annat på SPP och Max Mathiessen.

  Är bosatt i Halmstad och ansvarar för våra rekryteringar i västra och södra Sverige. Bland mina återkommande kunder finns bland annat Deloitte, Sergel, Litigate och Delphi. På fritiden spenderar jag tid med familjen och gillar resor, matlagning och löpning.

  Carl Berg

  Juristrekryterare och affärsområdesansvarig

  Jag tog juristexamen från Stockholms universitet 2016 och har tidigare varit VD för ett uppstartsbolag, drivit VR-event och arbetat en hel del med ledarskap, rekrytering och affärsutveckling. Är sedan 2021 affärsområdesansvarig för Legal Career och har gjort rekryteringsuppdrag för bland annat Entercard, Ark Kapital, Optio Investment Partners, SD Worx och Allente.

  Har ett stort intresse för klättring och skidåkning och spenderar min fritid på klippor i Stockholm, Bohuslän, Norge och kebnekaisefjällen. Åker helst skidor i Riksgränsen och Abisko, gärna i dåligt väder och på dålig snö!

  Bianca Säll

  Researcher & Marketing Manager

  Alice Zander

  Talent Acquisition Manager

  Jag har jobbat inom Blendow Group sedan 2021, först på BG Institute med kursverksamhet för jurister och därefter på Legal Career med rekrytering av jurister. Min utbildning har jag från Försvarshögskolan, där jag tog examen i statsvetenskap med inriktning krishantering och säkerhet 2022.

  Som Talent Acquisition Manager har jag gjort rekryteringsuppdrag för företag inom såväl finansbranschen som mediebranschen och älskar att bygga långsiktiga relationer med både kunder och kandidater.

  Mitt intresse för människor speglar sig också i mitt största fritidsintresse: att vara gruppträningsinstruktör! Att träna och utvecklas tillsammans med andra är otroligt kul och gör att jag har mer energi till allt annat i livet.

  ☎️0720709767
  ✉️alice.zander@legalcareer.se