Jurist till Lawly

Vill du ta nästa steg i karriären tillsammans med ett marknadsledande legal tech-företag? Välkommen till Lawly!

OM LAWLY

Lawly tillgängliggör och förenklar juridiken för privatpersoner genom att kombinera juridisk expertis med innovativ teknologi. Vi är specialiserade mot ekonomisk familjerätt, särskilt arv och testamenten, och ger våra kunder tillgång till alla typer av familjejuridiska dokument genom vår digitala tjänst och erbjuder även traditionell juridisk rådgivning. En stor och mycket viktig del av verksamheten är att i samarbete med välgörenhetsorganisationer samla in gåvor till dem genom att upprätta testamenten åt deras givare.

Just nu befinner vi oss på en spännande tillväxtresa där vi växer både i Sverige och i våra nordiska grannländer. Nu söker vi ytterligare en jurist som vill vara med på resan!

OM ROLLEN

Bland arbetsuppgifterna ingår juridisk rådgivning till privatpersoner inom olika delar av den ekonomiska familjerätten så som arv och testamente och övriga privaträttsliga frågor.

Du kommer också vara med och vidareutveckla vårt digitala tjänsteerbjudande och arbeta nära både affärs- och utvecklingssidan. Lawly är en innovationsdriven organisation där du själv får stora möjligheter att själv driva utvecklingsprojekt och hitta nyskapande lösningar på våra kunders och samarbetspartners problem.

OM DIG

För den här rollen behöver du ha svensk juristexamen och 1-3 års erfarenhet av ekonomisk familjerätt. Du behöver främst ha erfarenhet av arv och testamenten, till exempel från bank, juristbyrå eller annan legal tech-verksamhet. Om du har erfarenhet av GDPR och allmän affärsjuridik och tidigare arbetat i startup-miljö, särskilt inom legal tech, är detta starkt meriterande.

Du behöver också ha god vana av kundkontakt med privatpersoner och ha ett affärsorienterat synsätt med genuint intresse för försäljning och affärsutveckling. I rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är ödmjuk och prestigelös med ett stort personligt driv och engagemang. Du behöver också ha ett stort intresse för innovation och digital utveckling.

ANSÖKAN

I den här processen samarbetar Lawly med Legal Career. Din ansökan ska innehålla CV och kontaktuppgifter, vi använder inte personligt brev i denna process. Om vi bedömer att din profil passar kommer vi kontakta dig för en inledande telefonintervju. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande och kommer avsluta rekryteringen när vi hittat rätt person.

Har du frågor om tjänsten eller processen? Kontakta researcher Bianca Säll på 0790633485.

Vi ser fram emot din ansökan!

KONTAKT

Bianca Säll
Recruiter & Marketing Manager
bianca.sall@legalcareer.se

Dela

ANSÖKAN

Ansök enkelt till tjänsten här.
  Blendow Publishing AB (556954-9628)

  Josef Smedberg

  Account Manager

  Sarah Berlin

  Consultant Manager

  Jonas Glädt

  Chief Operating Officer

  Missa inte ditt drömjobb!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste juristjobben, karriärtips och inbjudningar till exklusiva event.

  Bianca Säll

  Recruiter & Marketing Manager