Jurist till Lawly

Vill du ta nästa steg i karriären tillsammans med ett marknadsledande legal tech-företag? Välkommen till Lawly!

OM LAWLY

Lawly tillgängliggör och förenklar juridiken för privatpersoner genom att kombinera juridisk expertis med innovativ teknologi. Vi är specialiserade mot ekonomisk familjerätt, särskilt arv och testamenten, och ger våra kunder tillgång till alla typer av familjejuridiska dokument genom vår digitala tjänst och erbjuder även traditionell juridisk rådgivning. En stor och mycket viktig del av verksamheten är att i samarbete med välgörenhetsorganisationer samla in gåvor till dem genom att upprätta testamenten åt deras givare.

Just nu befinner vi oss på en spännande tillväxtresa där vi växer både i Sverige och i våra nordiska grannländer. Nu söker vi ytterligare en jurist som vill vara med på resan!

OM ROLLEN

Bland arbetsuppgifterna ingår juridisk rådgivning till privatpersoner inom olika delar av den ekonomiska familjerätten så som arv och testamente och övriga privaträttsliga frågor.

Du kommer också vara med och vidareutveckla vårt digitala tjänsteerbjudande och arbeta nära både affärs- och utvecklingssidan. Lawly är en innovationsdriven organisation där du själv får stora möjligheter att själv driva utvecklingsprojekt och hitta nyskapande lösningar på våra kunders och samarbetspartners problem.

OM DIG

För den här rollen behöver du ha svensk juristexamen och 1-3 års erfarenhet av ekonomisk familjerätt. Du behöver främst ha erfarenhet av arv och testamenten, till exempel från bank, juristbyrå eller annan legal tech-verksamhet. Om du har erfarenhet av GDPR och allmän affärsjuridik och tidigare arbetat i startup-miljö, särskilt inom legal tech, är detta starkt meriterande.

Du behöver också ha god vana av kundkontakt med privatpersoner och ha ett affärsorienterat synsätt med genuint intresse för försäljning och affärsutveckling. I rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är ödmjuk och prestigelös med ett stort personligt driv och engagemang. Du behöver också ha ett stort intresse för innovation och digital utveckling.

ANSÖKAN

I den här processen samarbetar Lawly med Legal Career. Din ansökan ska innehålla CV och kontaktuppgifter, vi använder inte personligt brev i denna process. Om vi bedömer att din profil passar kommer vi kontakta dig för en inledande telefonintervju. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande och kommer avsluta rekryteringen när vi hittat rätt person.

Har du frågor om tjänsten eller processen? Kontakta researcher Bianca Säll på 0790633485.

Vi ser fram emot din ansökan!

KONTAKT

Bianca Säll
Researcher & Marketing Manager
bianca.sall@legalcareer.se

Dela

ANSÖKAN

Ansök enkelt till tjänsten här.
  Blendow Publishing AB (556954-9628)

  Yaroslava Kudrina

  Konsultchef

  Jag tog juristexamen 2018 och har tidigare arbetat som konsult och bolagsjurist med inriktning mot allmän affärsjuridik, immaterialrätt, IT-rätt och bolagsrätt. Mina tidigare uppdrags- och arbetsgivare inkluderar flera välkända internationella företag, bland annat Reckitt Benckiser och Microsoft. Utöver att arbeta som jurist har jag också varit VD för ett uppstartsbolag och drivit en IT-byrå som specialiserar sig på att tillhandahålla IT/ IP-stöd till små företag i Norden.

  Min passion är att främja företagstillväxt och lösa komplexa problem och jag är särskilt dedikerad när jag kan samarbeta med människor och stödja entreprenörskap. Jag är känd för att leverera pålitliga resultat och högklassig service till mina klienter. Jag engagerar mig också aktivt i olika initiativ som främjar kvinnligt entreprenörskap och stöder olika organisationer i detta syfte.

  Missa inte ditt drömjobb!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste juristjobben, karriärtips och inbjudningar till exklusiva event.

  Mathias Asp

  Juristrekryterare

  Jag tog juristexamen från Lunds universitet -91 och satt därefter ting i Varberg och arbetade några år på advokatbyrå. Den större delen av mitt yrkesliv har jag arbetat med försäkring, bland annat på SPP och Max Mathiessen.

  Är bosatt i Halmstad och ansvarar för våra rekryteringar i västra och södra Sverige. Bland mina återkommande kunder finns bland annat Deloitte, Sergel, Litigate och Delphi. På fritiden spenderar jag tid med familjen och gillar resor, matlagning och löpning.

  Carl Berg

  Juristrekryterare och affärsområdesansvarig

  Jag tog juristexamen från Stockholms universitet 2016 och har tidigare varit VD för ett uppstartsbolag, drivit VR-event och arbetat en hel del med ledarskap, rekrytering och affärsutveckling. Är sedan 2021 affärsområdesansvarig för Legal Career och har gjort rekryteringsuppdrag för bland annat Entercard, Ark Kapital, Optio Investment Partners, SD Worx och Allente.

  Har ett stort intresse för klättring och skidåkning och spenderar min fritid på klippor i Stockholm, Bohuslän, Norge och kebnekaisefjällen. Åker helst skidor i Riksgränsen och Abisko, gärna i dåligt väder och på dålig snö!

  Bianca Säll

  Researcher & Marketing Manager

  Alice Zander

  Talent Acquisition Manager

  Jag har jobbat inom Blendow Group sedan 2021, först på BG Institute med kursverksamhet för jurister och därefter på Legal Career med rekrytering av jurister. Min utbildning har jag från Försvarshögskolan, där jag tog examen i statsvetenskap med inriktning krishantering och säkerhet 2022.

  Som Talent Acquisition Manager har jag gjort rekryteringsuppdrag för företag inom såväl finansbranschen som mediebranschen och älskar att bygga långsiktiga relationer med både kunder och kandidater.

  Mitt intresse för människor speglar sig också i mitt största fritidsintresse: att vara gruppträningsinstruktör! Att träna och utvecklas tillsammans med andra är otroligt kul och gör att jag har mer energi till allt annat i livet.

  ☎️0720709767
  ✉️alice.zander@legalcareer.se