Jurist till Bird & Birds kommersiella team

Vill du jobba i en internationell miljö? Välkommen till Bird & Bird!

Vi letar efter ännu en fantastisk kollega!

Bird & Bird är en internationell advokatbyrå som stödjer organisationer som förändras av teknologin och den digitala världen. Vi har över 1400 advokater på 32 kontor i 22 länder utspritt över Europa, Mellanöstern, Asien-Stillahavsområdet och Nordamerika.

Vårt kommersiella team ligger i framkant på marknaden när det kommer till rådgivning om strategiskt betydelsefulla avtal och transaktioner, teamet har även djupgående branschexpertis inom företagets nyckelsektorer vilket inkluderar Tech & Comms, Media, Entertainment & Sport, Retail & Consumer och Life Sciences & Healthcare. Låter detta intressant? Fortsätt läsa, detta kan vara en fantastisk möjlighet för dig!

Om rollen

I ditt arbete som jurist hos oss kommer du att ge råd i ett brett spektrum av affärsjuridiska frågor inom bland annat avtalsrätt, IT-rätt & cybersäkerhet. Dataskyddslagstiftningen är också en stor del av vår verksamhet och därför kommer du att arbeta med den här typen av ärenden i hög grad.

Om dig?

Vi söker dig med minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Vi vet att du har en vilja att växa som jurist inom olika affärsjuridiska områden, att du har en drivkraft att ta ansvar och att du vårdar klientrelationerna med en utåtriktad attityd. Erfarenhet av att arbeta specifikt med dataskydd värderas högt hos oss.

Vi tror även att du har:

 • ett intresse av att arbeta med utmanande arbetsuppgifter i en teambaserad miljö
 • en önskan att ge tydliga, affärsmässiga och praktiska råd till våra klienter
 • en önskan att arbeta med kollegor och klienter över hela världen
 • goda kunskaper inom svenska och engelska, både i tal och skrift
 • En framåtlutad personlighet och ett gott sinne för humor – vårt team är seriöst när det gäller affärer, men vi tror verkligen på att det ska vara roligt att arbeta!

Vad erbjuder vi dig?

Bird & Bird öppnar upp en värld av möjligheter för jurister. Här kan du ge råd till stora och snabbväxande företag tillsammans med fantastiska kollegor. Du får möjlighet att arbeta i en internationell miljö där över 70% av vårt arbete involverar team från andra delar av världen. Bird & Bird arbetar som en byrå där du kommer få möjlighet att arbeta kollegor från alla våra kontor, vilket också innebär att du kommer få tillgång till ett stort nätverk av kompetenta kollegor och specialister att vända dig till.

Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön och möjlighet att arbeta med innovativa klienter från olika sektorer. Vi främjar en stödjande och professionell arbetsmiljö där mångfald och inkludering värdesätts. Hos oss har våra jurister också den sällsynta möjligheten att dra nytta av fördelarna med en internationell advokatbyrå, såsom internationella resor och vårt nordiska professionella utvecklingsprogram.

Tjänsten är en heltidsanställning i Stockholm med startdatum enligt överenskommelse.

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Bird & Bird med Legal Career. För att ansöka, skicka in ditt CV och kontaktuppgifter. Legal Career använder sig inte av personligt brev i denna rekrytering. Om din profil uppfyller våra krav kommer vi kontakta dig för en inledande telefonintervju. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande och rekryteringen avslutas när vi hittat rätt kandidat. Tester, referenstagning och bakgrundskontroll kan ingå i denna rekryteringsprocess.

För frågor kring processen, kontakta ansvarig rekryterare Bianca Säll, bianca.sall@legalcareer.se.

KONTAKT

Bianca Säll
Recruiter & Marketing Manager
bianca.sall@legalcareer.se

Dela

ANSÖKAN

Ansök enkelt till tjänsten här.
  Blendow Publishing AB (556954-9628)

  Elin Sörell

  Account Manager

  Sarah Berlin

  Consultant Manager

  Jonas Glädt

  Chief Operating Officer

  Missa inte ditt drömjobb!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste juristjobben, karriärtips och inbjudningar till exklusiva event.

  Bianca Säll

  Recruiter & Marketing Manager