Fröberg & Lundholm Advokatbyrå söker en biträdande jurist inom miljörätt

Brinner du för miljörätt och vill jobba på ledande Advokatbyrå inom mark- och miljörätt. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Fröberg & Lundholm är en ledande Advokatbyrå inom mark- och miljörätt. Vi representerar marknadsledande svensk och utländsk industri och arbetar i projekt som ligger i framkanten av den pågående energiomställningen och industrins utveckling av grön teknik. Vi har ett stort internationellt nätverk och målsättningen är att ständigt tillhandahålla den främsta mark- och miljörättsliga rådgivningen på marknaden.

Vi söker nu en riktigt vass jurist som vill ansluta sig till vårt team i Stockholm!

Om rollen

Med våran gedigna erfarenhet inom miljörättens alla områden blir du en del av ett team med spetskunskap inom mark- och miljörätt. Du kommer jobba brett inom miljörätt där även utredningsuppdrag, utbildningar i miljörätt och biträde vid utveckling av miljölagstiftningen, både i Sverige och utomlands, förekommer.

Vi arbetar med allt från stora tillståndsprövningar och infrastrukturprojekt till mer specifika frågor inom mark- och miljörättens område (allt beroende på våra klienters behov), så vi hoppas att du ser fram emot en varierande roll!

Om dig

Vi söker dig som har en svensk juristexamen med 4-5 års erfarenhet av miljörätt från byrå, bolag eller domstol/myndighet. Du har ett brinnande intresse för miljörätt och i framtiden ser du dig själv som en skicklig miljörättsadvokat.

Har du fullgjort tingstjänstgöring vid mark- och miljödomstol samt om du har erfarenhet inom fastighetsrätten är det meriterande. Vi tror att du som person är serviceinriktad, kreativ och inte rädd för att ta plats. Vi vill också att du är noggrann, nyfiken och har ett affärsmässigt förhållningssätt.

Vad vi erbjuder

Vi kan erbjuda en modern och flexibel arbetsplats i nyrenoverade sekelskifteslokaler i centrala Stockholm, med spännande uppdrag och god gemenskap. Vi lovar dig en brant utvecklingskurva, dessutom i en miljö där du får möjlighet att arbeta nära några av landets främsta miljörättsadvokater inom ett spännande rättsområde som ständigt utvecklas. Vi värderar en arbetsplats som till stor del präglas av en naturlig entreprenörsanda.

Tjänsten är en heltidsanställning med startdatum enligt överenskommelse.

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Fröberg & Lungberg med Legal Career. För att ansöka, skicka in ditt CV och kontaktuppgifter. Legal Career använder sig inte av personligt brev i denna rekrytering. Om din profil uppfyller våra krav kommer vi kontakta dig för en inledande telefonintervju. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande och rekryteringen avslutas när vi hittat rätt kandidat.

För frågor kring processen, kontakta ansvarig rekryterare Bianca Säll, bianca.sall@legalcareer.se.

KONTAKT

Bianca Säll
Recruiter & Marketing Manager
bianca.sall@legalcareer.se

Dela

ANSÖKAN

Ansök enkelt till tjänsten här.
  Blendow Publishing AB (556954-9628)

  Elin Sörell

  Account Manager

  Sarah Berlin

  Consultant Manager

  Jonas Glädt

  Chief Operating Officer

  Missa inte ditt drömjobb!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste juristjobben, karriärtips och inbjudningar till exklusiva event.

  Bianca Säll

  Recruiter & Marketing Manager