Blendow Group i Stockholm söker juriststudent

Är du juriststudent och är nyfiken på hur det är att arbeta på Blendow Group, Sveriges ledande bolag inom juridisk kompetensförsörjning?

Om oss

Välkommen till Legal Career, en an Sveriges främsta specialistbyråer inom rekrytering och interimslösningar för jurister. Som en del av Blendow Group, Sveriges ledande ekosystem för juridisk kompetensförsörjning, har vi daglig kontakt med tusentals yrkesverksamma jurister och är väl insatta i juristbranschens förutsättningar och utmaningar. Våra juristrekryterare och konsultförmedlare hjälper företag, byråer och myndigheter att hitta rätt jurist.

Som en boutique-byrå erbjuder vi dig närheten till beslut och snabbheten av en startup, med tryggheterna och resurserna av en stor koncern. Vidare kommer du även att få en djupare inblick i våra övriga affärsområden, som alla är ledande inom sina respektive vertikaler: BG Institute, Lexnova, Allt om Juridik och, såklart, Dagens Juridik.

Om Rollen

Du kommer att arbeta med många varierande arbetsuppgifter för att stötta hela vårt team, från marknadsanalyser och copy-writing, till att ansvara för diverse administrativa uppgifter. Mycket av ditt arbete kommer ske tillsammans med vår leverensavdelning, vilket bland annat innefattar research av potentiella kandidater samt nära samarbete med våra rekryterare under våra kunduppdrag. Du kommer att säkerställa en kvalitativ och kompetensbaserad rekryteringsprocess samt få inblick i utvecklingen av vårt branding-arbete.

Om dig

För oss är din personlighet minst lika viktig som din förmåga att arbeta strukturerat. Du brinner för att samarbete med dina kollegor, är van att ta egna initiativ genom självständigt arbete och har tidigare erfarenhet av administrativa roller!

Är detta du och är du nyfiken på att veta mer? Vänta inte!

Ansökan

Vårt mål är att tillsätta denna roll inom kort och Intervjuer sker löpande under processens gång. Vi önskar därför gärna att få din ansökan så snart som möjlig. För ytterligare information eller frågor kontakta rekryteringsansvarig.

Skicka in din ansökan idag, vi ser fram emot att träffa dig!

KONTAKT

Bianca Säll
Recruiter & Marketing Manager
bianca.sall@legalcareer.se

Dela

ANSÖKAN

Ansök enkelt till tjänsten här.
  Blendow Publishing AB (556954-9628)

  Elin Sörell

  Account Manager

  Sarah Berlin

  Consultant Manager

  Jonas Glädt

  Chief Operating Officer

  Bianca Säll

  Recruiter & Marketing Manager