Biträdande jurist till Advokatbyrå inom M&A

Har du ett stort intresse för transaktioner och vill bli en del av en snabbväxande advokatbyrå med strategiskt fokus på M&A?

OM BYRÅN

Vår kund är en snabbväxande advokatbyrå i Stockholm med fokus på M&A och Venture Capital. Byråns huvudsakliga verksamhetsområden är kapitalresningar och företagsöverlåtelser i allt från mindre svenska transaktioner till större internationella transaktioner.

OM TJÄNSTEN

Ditt arbete kommer att bestå av spännande och varierande arbetsuppgifter inom affärsjuridiken, exempelvis att assistera med due diligence i samband med företagsöverlåtelser, avtalsskrivning, upprättande av bolagsdokumentation samt möjlighet att vara med och utveckla verksamheten. Allt arbete kommer att ske under direkt handledning av delägare och du kommer få goda möjligheter att utvecklas både i din yrkesroll och inom byrån.

Tjänsten är en heltidsanställning med Stockholm som placeringsort.

OM DIG

För den här rollen behöver du ha svensk juristexamen, 1–2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från större affärsjuridisk byrå, goda akademiska meriter och ett stort intresse för byråns fokusområden. Har du även examen i företagsekonomi eller har fullgjort utlandsstudier är detta meriterande.

I rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid både formella meriter och personlig lämplighet.

ANSÖKAN

Vi granskar alla ansökningar noggrant och återkommer till dig för en inledande telefonintervju om vi bedömer att din profil matchar vår kravprofil. Vi presenterar kandidater löpande och rekryteringen kan därför avslutas i förväg om vi hittat rätt kandidat. Har du frågor om tjänsten? Kontakta ansvarig rekryterare Bianca Säll på bianca.sall@legalcareer.se eller på +46790633485.

KONTAKT

Bianca Säll
Recruiter & Marketing Manager
bianca.sall@legalcareer.se

Dela

ANSÖKAN

Ansök enkelt till tjänsten här.
  Blendow Publishing AB (556954-9628)

  Josef Smedberg

  Account Manager

  Sarah Berlin

  Consultant Manager

  Jonas Glädt

  Chief Operating Officer

  Missa inte ditt drömjobb!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste juristjobben, karriärtips och inbjudningar till exklusiva event.

  Bianca Säll

  Recruiter & Marketing Manager