Affärsjurist till Zellberg Advokatbyrå

Är du en skicklig jurist som brinner för att arbeta i en närvarande och personlig advokatbyrå? Välkommen till Zellberg Advokatbyrå!

Om Zellberg Advokatbyrå

Zellberg Advokatbyrå grundades 2020 av Lina Bergkvist och Maria Zell, som har tidigare erfarenhet från en av Sveriges största advokatbyråer. Båda delägarna har mer än 15 års erfarenhet av affärsjuridisk rådgivning och kommersiell tvistelösning.

Zellberg Advokatbyrå är en närvarande och personlig affärsjuridisk advokatbyrå där tillgänglighet, lyhördhet och engagemang är levande. Vi arbetar både reaktivt och proaktivt med långsiktiga partners och strävar efter gemensam framgång.

Vi söker nu efter en biträdande jurist som vill ansluta sig till vårt ambitiösa team!

Om rollen

Som biträdande jurist hos oss blir du del i ett proaktivt och växande team bestående av jurister med spetskunskap inom olika affärsjuridiska områden.
Du erbjuds en spännande och omväxlande roll i ett växande bolag där teamarbetet står i fokus. Du kommer att arbeta i team med delägare och andra biträdande jurister och kommer snabbt coachas in i hetluften. Du får tidigt klientkontakt och eget ansvar. Du kommer att arbeta brett med olika affärsjuridiska frågor, men erbjuds också möjlighet att specialisera och utveckla dig inom specifika rättsområden om så önskas.

Vårt kontor är beläget i vackra centrala Helsingborg och du erbjuds en flexibel arbetsplats. Tjänsten är en heltidsanställning med startdatum enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som är nyutexaminerad, har gjort tingstjänstgöring eller har arbetat några år på advokatbyrå.

För att vara framgångsrik i rollen som biträdande jurist ser vi att du har ett genuint intresse för affärsjuridik. Vi sätter även stort värde på att du drivs av att utveckla både dig själv och din omgivning, för att successivt kunna bidra alltmer i ärenden och arbetsgruppens utveckling.

Du erbjuds

Din fysiska och mentala hälsa är viktig för oss och vi genomför löpande aktiviteter med hela bolaget för att främja detta. Hos oss värderar vi kvalité, förtroende och samhörighet högt och vi erbjuder dig en utvecklande roll på en trygg arbetsplats.

Om du tror att du är rätt person för denna roll och vill vara en del av vårt team på Zellberg Advokatbyrå, skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Zellberg Advokatbyrå med Legal Career. För att ansöka, skicka in ditt CV och examensbevis. Legal Career använder sig inte av personligt brev i denna rekrytering. Om din profil uppfyller våra krav kommer vi kontakta dig för en inledande telefonintervju. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande och rekryteringen avslutas när vi hittat rätt kandidat.

För frågor kring processen, kontakta ansvarig rekryterare Bianca Säll, 079 063 34 85.

KONTAKT

Bianca Säll
Recruiter & Marketing Manager
bianca.sall@legalcareer.se

Dela

ANSÖKAN

Ansök enkelt till tjänsten här.
  Blendow Publishing AB (556954-9628)

  Josef Smedberg

  Account Manager

  Sarah Berlin

  Consultant Manager

  Jonas Glädt

  Chief Operating Officer

  Missa inte ditt drömjobb!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste juristjobben, karriärtips och inbjudningar till exklusiva event.

  Bianca Säll

  Recruiter & Marketing Manager