Senior Associate till Foyen

Vill du bli en ledande jurist inom entreprenad och tvistlösning och arbeta tillsammans med Sveriges bästa kollegor? Välkommen till Foyen!

OM FOYEN

Spetskompetens, branschfokus och affärsförståelse är de grundpelare som Foyen hållit fast vid sedan starten 1987. Idag är Foyen ledande inom samhällsbyggande juridik. Vi arbetar till stor del mot bygg- och fastighetsbranschen, energisektorn, gruv- och skogsnäringen och andra teknikintensiva områden.

Foyen är topprankade inom entreprenad-, miljö- och energijuridik. Bland våra klienter finns institutionella aktörer som industribolag, myndigheter och större kommuner. Våra advokater lämnar expertutlåtanden i medier, får i uppdrag att ta fram branschstandardavtal och anlitas som föreläsare. Vi drivs av att utveckla branschen och att utvecklas tillsammans med den. Foyen har totalt cirka 100 medarbetare på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi har även en systerbyrå i Oslo. 

OM ROLLEN

Du kommer ge juridisk rådgivning inom främst entreprenadrätt och tvistlösning till klienter inom både offentlig och privat sektor. Du kommer också företräda klienter i entreprenadrelaterade och affärsrelaterade tvister i allmän domstol, eller skiljeförfaranden.

Du kommer både arbeta självständigt och i team och ansvara för att handleda och stötta dina mer juniora kollegor. Vi är en platt organisation och du kommer därför också arbeta nära våra delägare samt få löpande stöttning, utbildning och goda utvecklingsmöjligheter. I rollen ingår även sedvanlig affärsutveckling och klientkontakt.

OM DIG

För den här rollen behöver du ha minst 5-7 års erfarenhet av främst entreprenadjuridik och tvistlösning med god vana av att driva egna processer. Som person arbetar du i högt tempo, har god analytisk förmåga och trivs med att utforma värdeskapande lösningar för våra klienter. Du är nyfiken, samarbetsvillig, har ett kommersiellt sinne och värdesätter den sociala stimulans det innebär att både jobba i och ha trevligt tillsammans, som ett lag.

ANSÖKAN

I den här rekryteringsprocessen arbetar Foyen med Legal Career. Vi tar emot ansökningar löpande och avslutar processen när vi hittat rätt person. Ansökan sker med CV och kontaktuppgifter. Vi granskar alla inkommande ansökningar och återkommer till dig för en inledande telefonintervju om vi bedömer att du uppfyller kraven för tjänsten.

Har du frågor om tjänsten eller processen? Kontakta ansvarig rekryterare Mathias Asp på eller mathias.asp@legalcareer.se eller +46703222322

Vi ser fram emot din ansökan!

KONTAKT

Mathias Asp
Recruiter
mathias.asp@legalcareer.se

Dela

ANSÖKAN

Ansök enkelt till tjänsten här.
  Blendow Publishing AB (556954-9628)

  Yaroslava Kudrina

  Konsultchef

  Jag tog juristexamen 2018 och har tidigare arbetat som konsult och bolagsjurist med inriktning mot allmän affärsjuridik, immaterialrätt, IT-rätt och bolagsrätt. Mina tidigare uppdrags- och arbetsgivare inkluderar flera välkända internationella företag, bland annat Reckitt Benckiser och Microsoft. Utöver att arbeta som jurist har jag också varit VD för ett uppstartsbolag och drivit en IT-byrå som specialiserar sig på att tillhandahålla IT/ IP-stöd till små företag i Norden.

  Min passion är att främja företagstillväxt och lösa komplexa problem och jag är särskilt dedikerad när jag kan samarbeta med människor och stödja entreprenörskap. Jag är känd för att leverera pålitliga resultat och högklassig service till mina klienter. Jag engagerar mig också aktivt i olika initiativ som främjar kvinnligt entreprenörskap och stöder olika organisationer i detta syfte.

  Missa inte ditt drömjobb!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste juristjobben, karriärtips och inbjudningar till exklusiva event.

  Mathias Asp

  Juristrekryterare

  Jag tog juristexamen från Lunds universitet -91 och satt därefter ting i Varberg och arbetade några år på advokatbyrå. Den större delen av mitt yrkesliv har jag arbetat med försäkring, bland annat på SPP och Max Mathiessen.

  Är bosatt i Halmstad och ansvarar för våra rekryteringar i västra och södra Sverige. Bland mina återkommande kunder finns bland annat Deloitte, Sergel, Litigate och Delphi. På fritiden spenderar jag tid med familjen och gillar resor, matlagning och löpning.

  Carl Berg

  Juristrekryterare och affärsområdesansvarig

  Jag tog juristexamen från Stockholms universitet 2016 och har tidigare varit VD för ett uppstartsbolag, drivit VR-event och arbetat en hel del med ledarskap, rekrytering och affärsutveckling. Är sedan 2021 affärsområdesansvarig för Legal Career och har gjort rekryteringsuppdrag för bland annat Entercard, Ark Kapital, Optio Investment Partners, SD Worx och Allente.

  Har ett stort intresse för klättring och skidåkning och spenderar min fritid på klippor i Stockholm, Bohuslän, Norge och kebnekaisefjällen. Åker helst skidor i Riksgränsen och Abisko, gärna i dåligt väder och på dålig snö!

  Bianca Säll

  Researcher & Marketing Manager

  Alice Zander

  Talent Acquisition Manager

  Jag har jobbat inom Blendow Group sedan 2021, först på BG Institute med kursverksamhet för jurister och därefter på Legal Career med rekrytering av jurister. Min utbildning har jag från Försvarshögskolan, där jag tog examen i statsvetenskap med inriktning krishantering och säkerhet 2022.

  Som Talent Acquisition Manager har jag gjort rekryteringsuppdrag för företag inom såväl finansbranschen som mediebranschen och älskar att bygga långsiktiga relationer med både kunder och kandidater.

  Mitt intresse för människor speglar sig också i mitt största fritidsintresse: att vara gruppträningsinstruktör! Att träna och utvecklas tillsammans med andra är otroligt kul och gör att jag har mer energi till allt annat i livet.

  ☎️0720709767
  ✉️alice.zander@legalcareer.se