Legal Counsel till ZignSec

Vill du arbeta på ett snabbväxande börsnoterat bolag inom RegTech? Välkommen till ZignSec!

 

OM ZIGNSEC

ZignSec är en ledande leverantör av digitala compliancelösningar för KYC och KYB. Vi hjälper företag att effektivisera samt skala sina affärer genom snabbare och bättre kundkännedom, bedrägeribekämpning och förbättrad regelefterlevnad över hela världen. Vår identitetsverifieringsplattform möjliggör omedelbar digital verifiering av människor i mer än 200 länder. I ZignSec Group ingår även Web Shield och Wyzer.

Läs mer om ZignSec här

OM ROLLEN

Som Legal Counsel stöttar du hela verksamheten med pragmatisk och affärsorienterad rådgivning inom legala och regulatoriska frågor. Du kommer ha många kontaktytor och ett nära samarbete med samtliga team inom koncernen, bland annat risk, ekonomi, produktutveckling och sälj. I rollen ingår också löpande kontakt med kunder, leverantörer och myndigheter, till exempel vid förhandling och granskning av kund- och leverantörsavtal. Du kommer också vara kontaktperson för våra externa juridiska tjänsteleverantörer.

Bland dina arbetsuppgifter ingår:

 • Upprätta, granska och förhandla olika typer av kommersiella avtal, bland annat serviceavtal, referral agreements och återförsäljningsavtal, med våra samarbetspartners, tjänsteleverantörer och kunder.
 • Rådgivning, vägledning och riskbedömning inom legala och regulatoriska frågor, bland annat inom GDPR, IP och andra relevanta regelverk.
 • Löpande granskning av regelefterlevnaden i hela verksamheten.
 • Upprätta och hantera olika bolagshandlingar för hela koncernen, inklusive handlingar till Bolagsverket och andra relevanta myndigheter.

OM DIG

Vi söker dig med svensk juristexamen och minst 5 års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete, till exempel från bolag, bank eller byrå. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i tyska är meriterande men inte ett krav. För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet från en liknande roll, gärna från en startup- eller scaleupmiljö inom RegTech eller FinTech. Du bör också ha ett starkt intresse för generell IT-rätt, avtalsrätt, GDPR och IP samt ha grundläggande kännedom om de regelverk våra tjänster hanterar, främst KYC och KYB.

Som person behöver du vara analytisk, pragmatisk och affärsorienterad med god förmåga att identifiera, analysera och kommunicera legala risker. Eftersom du kommer ha många kontaktytor och samarbeta med människor i andra yrkesroller behöver du både ha god kommunikativ förmåga och hög integritet.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Stockholm. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.

I den här rekryteringen samarbetar ZignSec med Legal Career. Vi granskar ansökningar löpande och återkommer till dig för en inledande telefonintervju om vi bedömer att du uppfyller kraven i vår kravprofil. Din ansökan ska innehålla CV och kontaktuppgifter. Vi använder inte personligt brev i våra processer.

Har du frågor om tjänsten eller processen? Kontakta ansvarig rekryterare Carl Berg på 0790633464 eller Talent Acquisition Manager Alice Zander på 0720709767.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

KONTAKT

Carl Berg
Recruiter & General Manager
carl.berg@legalcareer.se

Dela

ANSÖKAN

Ansök enkelt till tjänsten här.
  Blendow Publishing AB (556954-9628)

  Yaroslava Kudrina

  Konsultchef

  Jag tog juristexamen 2018 och har tidigare arbetat som konsult och bolagsjurist med inriktning mot allmän affärsjuridik, immaterialrätt, IT-rätt och bolagsrätt. Mina tidigare uppdrags- och arbetsgivare inkluderar flera välkända internationella företag, bland annat Reckitt Benckiser och Microsoft. Utöver att arbeta som jurist har jag också varit VD för ett uppstartsbolag och drivit en IT-byrå som specialiserar sig på att tillhandahålla IT/ IP-stöd till små företag i Norden.

  Min passion är att främja företagstillväxt och lösa komplexa problem och jag är särskilt dedikerad när jag kan samarbeta med människor och stödja entreprenörskap. Jag är känd för att leverera pålitliga resultat och högklassig service till mina klienter. Jag engagerar mig också aktivt i olika initiativ som främjar kvinnligt entreprenörskap och stöder olika organisationer i detta syfte.

  Missa inte ditt drömjobb!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste juristjobben, karriärtips och inbjudningar till exklusiva event.

  Mathias Asp

  Juristrekryterare

  Jag tog juristexamen från Lunds universitet -91 och satt därefter ting i Varberg och arbetade några år på advokatbyrå. Den större delen av mitt yrkesliv har jag arbetat med försäkring, bland annat på SPP och Max Mathiessen.

  Är bosatt i Halmstad och ansvarar för våra rekryteringar i västra och södra Sverige. Bland mina återkommande kunder finns bland annat Deloitte, Sergel, Litigate och Delphi. På fritiden spenderar jag tid med familjen och gillar resor, matlagning och löpning.

  Carl Berg

  Juristrekryterare och affärsområdesansvarig

  Jag tog juristexamen från Stockholms universitet 2016 och har tidigare varit VD för ett uppstartsbolag, drivit VR-event och arbetat en hel del med ledarskap, rekrytering och affärsutveckling. Är sedan 2021 affärsområdesansvarig för Legal Career och har gjort rekryteringsuppdrag för bland annat Entercard, Ark Kapital, Optio Investment Partners, SD Worx och Allente.

  Har ett stort intresse för klättring och skidåkning och spenderar min fritid på klippor i Stockholm, Bohuslän, Norge och kebnekaisefjällen. Åker helst skidor i Riksgränsen och Abisko, gärna i dåligt väder och på dålig snö!

  Bianca Säll

  Researcher & Marketing Manager

  Alice Zander

  Talent Acquisition Manager

  Jag har jobbat inom Blendow Group sedan 2021, först på BG Institute med kursverksamhet för jurister och därefter på Legal Career med rekrytering av jurister. Min utbildning har jag från Försvarshögskolan, där jag tog examen i statsvetenskap med inriktning krishantering och säkerhet 2022.

  Som Talent Acquisition Manager har jag gjort rekryteringsuppdrag för företag inom såväl finansbranschen som mediebranschen och älskar att bygga långsiktiga relationer med både kunder och kandidater.

  Mitt intresse för människor speglar sig också i mitt största fritidsintresse: att vara gruppträningsinstruktör! Att träna och utvecklas tillsammans med andra är otroligt kul och gör att jag har mer energi till allt annat i livet.

  ☎️0720709767
  ✉️alice.zander@legalcareer.se