Jurist till Allt om Juridik

Har du ett starkt intresse för affärsjuridik och vill ha en varierad roll i ett snabbväxande bolag präglat av framåtanda och entreprenörskap? Välkommen till Allt om Juridik!

OM ALLT OM JURIDIK 

Allt om Juridik tillhör Blendow Group som har funnits i över 30 år och är ledande inom juridisk kompetensförsörjning. Allt om Juridik erbjuder tjänsten ”Min Bolagsjurist” till små och medelstora företag för professionell juridisk rådgivning till ett fast pris. Utöver juridisk rådgivning erbjuder vi digitala kurser, färdiga avtalsmallar och löpande uppdatering inom förändringar i praxis och andra relevanta nyheter. 

Läs mer om oss på vår hemsida! 

ARBETSUPPGIFTER 

Som jurist på Allt om Juridik ger du praktisk juridisk rådgivning till våra klienter inom primärt områdena avtalsrätt, bolagsrätt, entreprenadrätt och arbetsrätt. Du kommer både hantera egna ärenden och assistera övriga jurister vid större ärenden eller inom de rättsområden där du har din huvudsakliga kompetens. Utöver detta kommer du också att ha ansvar för artikelförfattande, kursframtagning och utbildningar för våra klienter. Allt om Juridik erbjuder även tjänsten att agera som ombud vid t.ex. domstolsförhandlingar.  

OM DIG 

Vi söker dig med juristexamen och som har suttit ting. Du ska ha ett stort intresse för något av områdena kommersiell avtalsrätt, bolagsrätt, entreprenadrätt, arbetsrätt eller processrätt samt ha förmågan att kunna formulera lättförståeliga och praktiskt användbara svar på frågor inom dessa områden. 

Du ska vara serviceorienterad, ha god förståelse för rådgivarrollen samt vara noggrann och strukturerad med hög förmåga att arbeta självständigt. Rollen kräver vidare mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Det är en fördel om du är lockad av att hålla digitala utbildningar. 

Som person är du prestigelös, engagerad, kommunikativ och en lagspelare med hög social förmåga. 

VAD VI ERBJUDER 

Du kommer arbeta med kunniga kollegor i en organisation som präglas av god stämning, lagkänsla och entreprenörsanda. Vi vet att nyckeln till en framgångsrik organisation är engagerade och nöjda medarbetare och erbjuder därför goda möjligheter till utbildning, personlig utveckling och karriär inom bolaget. 

Eftersom vi lägger stor vikt vid våra medarbetares hälsa och välbefinnande har våra jurister inte några debiteringskrav eller krav på egen omsättning. Vidare respekterar vi våra medarbetares work-life balance och övertid är därför mycket ovanligt. 

Vi sitter i trevliga lokaler nära Humlegården, ett stenkast från Stureplan, men erbjuder givetvis också möjlighet till flexibelt distansarbete. Vidare kommer du ha marknadsmässig lön och förmåner som tjänstepension och friskvårdsbidrag. 

ANSÖKAN 

Tjänsten är på heltid och är tills vidare med placering i Stockholm. Vi tillämpar sex månaders provanställning. I denna process använder vi oss inte av personligt brev. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Maria Bengtson, +46735186105 eller maria.bengtson@alltomjuridik.se. 

KONTAKT

Maria Bengtson
Chefsjurist Allt om Juridik
maria.bengtson@alltomjuridik.se

Dela

ANSÖKAN

Ansök enkelt till tjänsten här.
  Blendow Publishing AB (556954-9628)

  Yaroslava Kudrina

  Konsultchef

  Jag tog juristexamen 2018 och har tidigare arbetat som konsult och bolagsjurist med inriktning mot allmän affärsjuridik, immaterialrätt, IT-rätt och bolagsrätt. Mina tidigare uppdrags- och arbetsgivare inkluderar flera välkända internationella företag, bland annat Reckitt Benckiser och Microsoft. Utöver att arbeta som jurist har jag också varit VD för ett uppstartsbolag och drivit en IT-byrå som specialiserar sig på att tillhandahålla IT/ IP-stöd till små företag i Norden.

  Min passion är att främja företagstillväxt och lösa komplexa problem och jag är särskilt dedikerad när jag kan samarbeta med människor och stödja entreprenörskap. Jag är känd för att leverera pålitliga resultat och högklassig service till mina klienter. Jag engagerar mig också aktivt i olika initiativ som främjar kvinnligt entreprenörskap och stöder olika organisationer i detta syfte.

  Missa inte ditt drömjobb!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste juristjobben, karriärtips och inbjudningar till exklusiva event.

  Mathias Asp

  Juristrekryterare

  Jag tog juristexamen från Lunds universitet -91 och satt därefter ting i Varberg och arbetade några år på advokatbyrå. Den större delen av mitt yrkesliv har jag arbetat med försäkring, bland annat på SPP och Max Mathiessen.

  Är bosatt i Halmstad och ansvarar för våra rekryteringar i västra och södra Sverige. Bland mina återkommande kunder finns bland annat Deloitte, Sergel, Litigate och Delphi. På fritiden spenderar jag tid med familjen och gillar resor, matlagning och löpning.

  Carl Berg

  Juristrekryterare och affärsområdesansvarig

  Jag tog juristexamen från Stockholms universitet 2016 och har tidigare varit VD för ett uppstartsbolag, drivit VR-event och arbetat en hel del med ledarskap, rekrytering och affärsutveckling. Är sedan 2021 affärsområdesansvarig för Legal Career och har gjort rekryteringsuppdrag för bland annat Entercard, Ark Kapital, Optio Investment Partners, SD Worx och Allente.

  Har ett stort intresse för klättring och skidåkning och spenderar min fritid på klippor i Stockholm, Bohuslän, Norge och kebnekaisefjällen. Åker helst skidor i Riksgränsen och Abisko, gärna i dåligt väder och på dålig snö!

  Bianca Säll

  Recruiter & Marketing Manager

  Alice Zander

  Talent Acquisition Manager

  Jag har jobbat inom Blendow Group sedan 2021, först på BG Institute med kursverksamhet för jurister och därefter på Legal Career med rekrytering av jurister. Min utbildning har jag från Försvarshögskolan, där jag tog examen i statsvetenskap med inriktning krishantering och säkerhet 2022.

  Som Talent Acquisition Manager har jag gjort rekryteringsuppdrag för företag inom såväl finansbranschen som mediebranschen och älskar att bygga långsiktiga relationer med både kunder och kandidater.

  Mitt intresse för människor speglar sig också i mitt största fritidsintresse: att vara gruppträningsinstruktör! Att träna och utvecklas tillsammans med andra är otroligt kul och gör att jag har mer energi till allt annat i livet.

  ☎️0720709767
  ✉️alice.zander@legalcareer.se