Business Developer till Legal Career

Är du passionerad för försäljning och vill vara med och forma framtidens juristrekrytering? Ansök och bli en nyckelspelare hos Legal Career! 🚀

Brinner du för försäljning och har ett intresse för rekryterignsbranschen? Vill du ta en viktig roll i att forma framtidens juristrekrytering i Sverige och Skandinavien? Legal Career söker nu en Business Developer som vill vara med och bygga byrån från ett tidigt stadie, med omfattande resurser. 

Vi letar efter en Business Developer som vill vara med och driva vår tillväxtresa framåt. Som en del av vårt försäljningsteam kommer du att ha en viktig roll i att växa vår kundstock och att generera nya leads till vårt seniora team. Detta är en fantastisk möjlighet för dig tidigt i din karriär som brinner för försäljning och har ett intresse för juridik!

Om oss

Legal Career är en av landets främsta rekryterings- och konsultbyråer specialiserade på jurister. Vi är ett affärsomåde inom Blendow Group, Sveriges ledande ekosystem inom juridisk kompetensförsörjning, och erbjuder kombinationen av en snabbväxande startup med stabiliteten och resurserna hos en etablerad koncern.

Om rollen

Som business developer hos Legal Career kommer du att vara ansvarig för att boka möten med nya och befintliga kunder för vårt säljteam. Ditt arbete kommer att vara avgörande för vår fortsatta tillväxt på juristmarknaden. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Identifiera potentiella kunder: Prospektera och kartlägg företag och individer inom juristbranschen som potentiellt kan dra nytta av våra rekryteringstjänster.
 • Aktiv kundkontakt: Ta initiativ till att kontakta både nya och befintliga kunder via telefon och e-post, med målet att boka in möten för våra seniora säljare.
 • Underhåll av kundrelationer: Bygg och upprätthåll starka relationer med potentiella kunder för att identifiera och skapa nya affärsmöjligheter.
 • Planera och genomföra möten: Säkerställ att ett högt antal kvalificerade möten bokas varje vecka, och att dessa är väl förberedda och anpassade till kundernas behov.
 • Jobba nära seniora kollegor: Arbeta nära vårt seniora säljteam för att säkerställa att de möten som bokas är relevanta och har potential att leda till affärer.

Om dig

Vi söker dig som verkligen brinner för försäljning och samtal med människor. Du har en stark passion för att skapa och driva försäljningsmöjligheter, och du är entusiastisk över att börja i en junior roll där du kan växa och utvecklas inom vårt företag. Du har en stark egen drivkraft, är självmotiverad och är villig att arbeta hårt för att inte bara nå utan överträffa de mål som sätts upp. Framförallt har du en förmåga att förmedla trygghet och energi i samtal med potentiella kunder. 

Den här rollen är perfekt för dig som är redo att starta din karriär inom försäljning och som vill växa med företaget. Du kanske redan arbetar som säljare inom rekryterings- och bemanningsbranschen och söker en ny utmaning, eller så har du dokumenterade framgångar inom försäljning i branscher som ekonomi, finans, tech eller försäkring.

Vi ser att du har en akademisk utbildning och att du behärskar engelska på en professionell nivå i tal och skrift.

Hos oss får du:

 • 💪 Stort ansvar: Du kommer att ha en central roll i vår tillväxt med stor möjlighet att påverka företagets utveckling
 • 🏛️ Centralt kontor: Stora och nyrenoverade lokaler, fördelat på 3 våningar, i hjärtat av Östermalm.
 • 🏝️ Förmåner: Generös bonusmodell, förskottssemester, friskvårdsbidrag, och tjänstepension.
 • 🦸 Fantastiska kollegor: Arbeta med ambitiösa och inspirerande kollegor med stora visioner, inom en koncern som har varit ledande inom juridik i över 30 år.
 • 🏆 Karriärmöjligheter: Var med och bygg Sveriges ledande rekryteringsbyrå för jurister, med stora karriärmöjligheter.

Ansökan

Vi söker en Business Developer omgående, med start i augusti. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag och bli en del av vår tillväxtresa. Tillsammans tar vi Legal Career till nästa nivå! 🚀

KONTAKT

Jonas Glädt
Chief Operating Officer
jonas.gladt@legalcareer.se

Dela

ANSÖKAN

Ansök enkelt till tjänsten här.
  Blendow Publishing AB (556954-9628)

  Sarah Berlin

  Consultant Manager

  Jonas Glädt

  Chief Operating Officer

  Bianca Säll

  Recruiter & Marketing Manager