Advokat till väletablerad advokatbyrå med fokus på brottmål

OM BYRÅN

Vår kund är en väletablerad humanjuridisk advokatbyrå i Stockholm med fokus på brottmål, familjerätt och ekobrott. Byrån har en stor mängd inkommande ärenden och klienter och söker ytterligare en advokat som vill vara med och utveckla verksamheten.

OM TJÄNSTEN

Ditt arbete kommer att bestå av spännande och varierande arbetsuppgifter inom byråns samtliga verksamhetsområden. Som advokat förväntas du självständigt kunna driva egna mål och tillsammans med delägare vara med och utveckla verksamheten.

Tjänsten är en heltidsanställning med Stockholm som placeringsort.

OM DIG

För den här rollen behöver du vara advokat med svensk juristexamen samt ha mångårig erfarenhet av brottmål och familjerätt. Eftersom byrån åtar sig uppdrag inom ekobrott är det en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av denna typ av ärenden samt är van vid komplicerade juridiska och ekonomiska utredningar.

Som person behöver du ha mycket goda juridiska och analytiska kunskaper samt kunna uttrycka dig mycket väl i tal och skrift. Vidare behöver du vara resultatorienterad, noggrann, drivande och ha ett stort intresse för verksamhetsutveckling.

I rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid både formella meriter och personlig lämplighet.

ANSÖKAN

Vi granskar alla ansökningar noggrant och återkommer till dig för en inledande telefonintervju om vi bedömer att din profil matchar vår kravprofil. Vi presenterar kandidater löpande och rekryteringen kan därför avslutas när vi hittat rätt kandidat. Har du frågor om tjänsten? Kontakta ansvarig rekryterare Bianca Säll på 0790633485.

Vi ser fram mot din ansökan!

KONTAKT

Bianca Säll
Researcher & Marketing Manager
bianca.sall@legalcareer.se

Dela

ANSÖKAN

Ansök enkelt till tjänsten här.
  Blendow Publishing AB (556954-9628)

  Yaroslava Kudrina

  Konsultchef

  Jag tog juristexamen 2018 och har tidigare arbetat som konsult och bolagsjurist med inriktning mot allmän affärsjuridik, immaterialrätt, IT-rätt och bolagsrätt. Mina tidigare uppdrags- och arbetsgivare inkluderar flera välkända internationella företag, bland annat Reckitt Benckiser och Microsoft. Utöver att arbeta som jurist har jag också varit VD för ett uppstartsbolag och drivit en IT-byrå som specialiserar sig på att tillhandahålla IT/ IP-stöd till små företag i Norden.

  Min passion är att främja företagstillväxt och lösa komplexa problem och jag är särskilt dedikerad när jag kan samarbeta med människor och stödja entreprenörskap. Jag är känd för att leverera pålitliga resultat och högklassig service till mina klienter. Jag engagerar mig också aktivt i olika initiativ som främjar kvinnligt entreprenörskap och stöder olika organisationer i detta syfte.

  Missa inte ditt drömjobb!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste juristjobben, karriärtips och inbjudningar till exklusiva event.

  Mathias Asp

  Juristrekryterare

  Jag tog juristexamen från Lunds universitet -91 och satt därefter ting i Varberg och arbetade några år på advokatbyrå. Den större delen av mitt yrkesliv har jag arbetat med försäkring, bland annat på SPP och Max Mathiessen.

  Är bosatt i Halmstad och ansvarar för våra rekryteringar i västra och södra Sverige. Bland mina återkommande kunder finns bland annat Deloitte, Sergel, Litigate och Delphi. På fritiden spenderar jag tid med familjen och gillar resor, matlagning och löpning.

  Carl Berg

  Juristrekryterare och affärsområdesansvarig

  Jag tog juristexamen från Stockholms universitet 2016 och har tidigare varit VD för ett uppstartsbolag, drivit VR-event och arbetat en hel del med ledarskap, rekrytering och affärsutveckling. Är sedan 2021 affärsområdesansvarig för Legal Career och har gjort rekryteringsuppdrag för bland annat Entercard, Ark Kapital, Optio Investment Partners, SD Worx och Allente.

  Har ett stort intresse för klättring och skidåkning och spenderar min fritid på klippor i Stockholm, Bohuslän, Norge och kebnekaisefjällen. Åker helst skidor i Riksgränsen och Abisko, gärna i dåligt väder och på dålig snö!

  Bianca Säll

  Researcher & Marketing Manager

  Alice Zander

  Talent Acquisition Manager

  Jag har jobbat inom Blendow Group sedan 2021, först på BG Institute med kursverksamhet för jurister och därefter på Legal Career med rekrytering av jurister. Min utbildning har jag från Försvarshögskolan, där jag tog examen i statsvetenskap med inriktning krishantering och säkerhet 2022.

  Som Talent Acquisition Manager har jag gjort rekryteringsuppdrag för företag inom såväl finansbranschen som mediebranschen och älskar att bygga långsiktiga relationer med både kunder och kandidater.

  Mitt intresse för människor speglar sig också i mitt största fritidsintresse: att vara gruppträningsinstruktör! Att träna och utvecklas tillsammans med andra är otroligt kul och gör att jag har mer energi till allt annat i livet.

  ☎️0720709767
  ✉️alice.zander@legalcareer.se