Advokat till Litigate Advokatbyrå

Vill du arbeta med fastighets- och entreprenadjuridik på en snabbväxande advokatbyrå? Välkommen till Litigate!

OM LITIGATE ADVOKATBYRÅ

Litigate är en snabbväxande affärsjuridisk advokatbyrå grundad 2014 med kontor i Göteborg och Stockholm. Våra huvudsakliga inriktningar är fastighets- och entreprenadrätt, transaktioner och processrätt. På Litigate arbetar vi tillsammans för att leverera högsta kvalitet och service till våra klienter, med kompetens, självständighet, erfarenhet och engagemang som ledord.

Vi ser våra medarbetare som vår största tillgång, och våra arbetsplatser präglas av god stämning, laganda och prestigelöshet. Utöver spännande uppdrag och goda möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling erbjuder vi flexibelt distansarbete, möjlighet att vara delaktighet i beslut samt en tydlig väg till delägarskap.

Vi söker nu en erfaren jurist eller advokat till våra nya, fräscha lokaler i nybyggda Brick Studios på Masthuggskajen i Göteborg.

OM TJÄNSTEN

Som advokat eller senior jurist på Litigate kommer du leverera förstklassig juridisk rådgivning inom främst fastighets- och entreprenadrätt till klienter inom både offentlig och privat sektor. Du kommer också företräda våra klienter i transaktioner och fastighets- och entreprenadrelaterade tvister i allmän domstol, hyresnämnd eller skiljeförfaranden. Du kommer både arbeta självständigt och i team och få stöttning och utbildning av våra delägare och dina mer seniora kollegor. I rollen ingår även sedvanlig affärsutveckling och klientkontakt.

OM DIG

Vi söker dig med svensk juristexamen och minst 5 års erfarenhet från advokatbyrå eller fastighetsbolag. Du har god förståelse för konsultrollen och ett stort intresse för affärsjuridik, särskilt fastighets- och entreprenadjuridik och transaktioner. Du bör också ha ett stort personligt nätverk och gärna egna klienter. Processvana eller tingsmeritering är meriterande men inte ett krav.

ANSÖKAN

I den här processen samarbetar Litigate med Legal Career Rekrytering & Interim. Intervjuer kommer ske löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Kontakta ansvarig rekryterare Mathias Asp på 0703222322 eller mathias.asp@legalcareer.se för frågor om tjänsten eller din ansökan.

KONTAKT

Mathias Asp
Recruiter
mathias.asp@legalcareer.se

Dela

ANSÖKAN

Ansök enkelt till tjänsten här.
  Blendow Publishing AB (556954-9628)

  Yaroslava Kudrina

  Konsultchef

  Jag tog juristexamen 2018 och har tidigare arbetat som konsult och bolagsjurist med inriktning mot allmän affärsjuridik, immaterialrätt, IT-rätt och bolagsrätt. Mina tidigare uppdrags- och arbetsgivare inkluderar flera välkända internationella företag, bland annat Reckitt Benckiser och Microsoft. Utöver att arbeta som jurist har jag också varit VD för ett uppstartsbolag och drivit en IT-byrå som specialiserar sig på att tillhandahålla IT/ IP-stöd till små företag i Norden.

  Min passion är att främja företagstillväxt och lösa komplexa problem och jag är särskilt dedikerad när jag kan samarbeta med människor och stödja entreprenörskap. Jag är känd för att leverera pålitliga resultat och högklassig service till mina klienter. Jag engagerar mig också aktivt i olika initiativ som främjar kvinnligt entreprenörskap och stöder olika organisationer i detta syfte.

  Missa inte ditt drömjobb!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste juristjobben, karriärtips och inbjudningar till exklusiva event.

  Mathias Asp

  Juristrekryterare

  Jag tog juristexamen från Lunds universitet -91 och satt därefter ting i Varberg och arbetade några år på advokatbyrå. Den större delen av mitt yrkesliv har jag arbetat med försäkring, bland annat på SPP och Max Mathiessen.

  Är bosatt i Halmstad och ansvarar för våra rekryteringar i västra och södra Sverige. Bland mina återkommande kunder finns bland annat Deloitte, Sergel, Litigate och Delphi. På fritiden spenderar jag tid med familjen och gillar resor, matlagning och löpning.

  Carl Berg

  Juristrekryterare och affärsområdesansvarig

  Jag tog juristexamen från Stockholms universitet 2016 och har tidigare varit VD för ett uppstartsbolag, drivit VR-event och arbetat en hel del med ledarskap, rekrytering och affärsutveckling. Är sedan 2021 affärsområdesansvarig för Legal Career och har gjort rekryteringsuppdrag för bland annat Entercard, Ark Kapital, Optio Investment Partners, SD Worx och Allente.

  Har ett stort intresse för klättring och skidåkning och spenderar min fritid på klippor i Stockholm, Bohuslän, Norge och kebnekaisefjällen. Åker helst skidor i Riksgränsen och Abisko, gärna i dåligt väder och på dålig snö!

  Bianca Säll

  Researcher & Marketing Manager

  Alice Zander

  Talent Acquisition Manager

  Jag har jobbat inom Blendow Group sedan 2021, först på BG Institute med kursverksamhet för jurister och därefter på Legal Career med rekrytering av jurister. Min utbildning har jag från Försvarshögskolan, där jag tog examen i statsvetenskap med inriktning krishantering och säkerhet 2022.

  Som Talent Acquisition Manager har jag gjort rekryteringsuppdrag för företag inom såväl finansbranschen som mediebranschen och älskar att bygga långsiktiga relationer med både kunder och kandidater.

  Mitt intresse för människor speglar sig också i mitt största fritidsintresse: att vara gruppträningsinstruktör! Att träna och utvecklas tillsammans med andra är otroligt kul och gör att jag har mer energi till allt annat i livet.

  ☎️0720709767
  ✉️alice.zander@legalcareer.se