WSA, Wesslau Söderqvist Advokatbyrå söker jurister

Location pin Stockholm
Clock

WSA:s Stockholmskontor, där vi idag är ca 35 personer, växer och söker fler målinriktade jurister som vågar och kan omvärdera givna lösningar.

Vi är en av Sveriges större advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Borås, Jönköping och Umeå. Vårt mål är att uppnå största möjliga affärsnytta för våra klienter och det gör vi tillsammans med över 100 engagerade, innovativa och skickliga medarbetare. Vi erbjuder en utmanande och rolig arbetsplats där vi utvecklas och trivs.

Du har ett intresse för juridisk problemlösning, en personlig mognad och hög integritet. Vi ser därutöver gärna att du är noggrann och arbetar målinriktat. Hos oss arbetar vi i regel i projekt som behöver starka team av medarbetare med olika kompetenser. Du kommer därmed uppskattas lika högt för ett analytiskt och metodiskt arbetssätt som för god social förmåga och prestigelöshet.

Tidigare yrkeserfarenhet, tingsmeritering, erfarenhet av offentlig upphandling, obeståndsrätt, kapitalmarknadsrätt eller processrätt är meriterande men inte ett krav. Tillsammans ser vi till så att du får rätt fortbildning och stöd för att fortsätta utvecklas inom ramen för något av våra affärsområden. Vi tillämpar lönetrappa och gemensam provision.

Din ansökan skickar du via e-post till [email protected] tillsammans med ett personligt brev, CV, betyg och andra relevanta referenser senast den 14 december 2018. Skriv ”Jurist” i ämnesraden. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

Mer information om Wesslau Söderqvist Advokatbyrå hittar du på www.wsa.se.

Vill du veta mer om arbetsuppgifterna eller om advokatbyrån är du välkommen att höra av dig till Anthony Krystek på telefonnummer 08-407 88 00.