Wistrand söker biträdande jurist inom M&A

Location pin Stockholm
Clock

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet. Läs mer på wistrand.se.

Till vårt kontor i Stockholm söker vi biträdande jurist som vill arbeta med företagsöverlåtelser och utveckla sin färdighet inom projekthantering, taktisk förhandling samt spetskompetens som transaktionsjurist. Du kommer huvudsakligen att biträda svenska och internationella klienter vid förvärv, försäljningar och investeringar inom en rad olika branscher. Utöver transaktionsjuridik kommer du även att bistå klienter med bolagsrättsliga frågor, kommersiella avtal och löpande affärsjuridiska frågor.

Vi erbjuder

En trevlig arbetsplats belägen i centrala Stockholm med god stämning och stora utvecklingsmöjligheter.

För oss är det viktigt att våra medarbetare ges möjlighet till egna initiativ och inflytande över sin karriärutveckling. Vi erbjuder dig att via praktisk erfarenhet, utbildningar, mentorskap och stöd för nätverkande nå din fulla potential som affärsjurist.

Vem är du?

Vi söker dig som har något eller några års arbetslivserfarenhet, gärna tingsmeriterad, inom området. Du har hög juridisk kompetens, är driven och har ett affärs- och lösningsorienterat tänk samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt. Du har vidare mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Ansökan

Skicka din ansökan senast den 8 maj. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e‑post.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Birgitta Holmin, HR-ansvarig, [email protected]

Vi vill gärna utvecklas vidare tillsammans med dig. Välkommen till Wistrand!

ANSÖK HÄR