Swedbank söker senior jurist

Location pin Stockholm
Clock

Bankindustrin är inne i ett intensivt utvecklingsskede, ny teknik och en strid ström av nya regleringar skapar ett stort förändringstryck i hela branschen. Group Legal söker nu en senior jurist med inriktning på betalaaffären.

Om jobbet

I rollen som senior jurist på Group Legal Products kommer du tillsammans med avdelningens övriga jurister att arbeta nära andra enheter i banken och inom Swedbankkoncernen, framförallt med frågor som rör produktområdena Betala, Kort samt IT/inköp.

Dina arbetsuppgifter består av att:

  • stötta produktområdet cash management, samt övriga företagsprodukter
  • delta i utformning av produkter och tjänster, särskilt inom företags- och betalaaffären
  • upprätta och uppdatera produktvillkor
  • upprätta och förhandla avtal med externa leverantörer och partners
  • delta i projektarbete
  • analysera och implementera nya lagar och regler

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

För att lyckas i rollen behöver du vara ansvarstagande, strukturerad, kunna prioritera och hantera uppgifter under tidspress i en komplex organisation. Du är prestigelös, noggrann, serviceinriktad, har lätt för att samarbeta, har en god analytisk förmåga samt kan arbeta självständigt med en förmåga att kommunicera juridiska frågeställningar på ett pedagogiskt sätt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi arbetar i en öppen och flexibel miljö i bankens huvudkontor i Sundbyberg.

Du ska ha en jur. kand. examen. Vidare ser vi att du har flera års arbetslivserfarenhet från kvalificerat juridiskt arbete. Erfarenhet av betalaområdet är särskilt meriterande.

Varför jobba hos oss?

Som jurister jobbar vi brett över banken och som en del av vårt team kommer du att få ett stort kontaktnät och inblick i många olika verksamheter i banken. Inom juridik har vi engagerade medarbetare och ett öppet klimat.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt. För mer information och ansökan - klicka HÄR

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.