Svensk Handel söker två arbetsrättsexperter/förhandlare

Location pin Stockholm
Clock

Svensk Handel söker två arbetsrättsexperter/förhandlare med placering på vårt huvudkontor i Stockholm. 

Om uppdraget:

I rollen som arbetsrättsexpert/förhandlare hos Svensk Handel kommer du att ge service till våra medlemmar genom rådgivning och hantering av arbetsrättsliga ärenden. Arbetet innefattar bland annat att förbereda och genomföra förhandlingar, ge löpande rådgivning, författa juridiska texter, medverka i och/eller leda kollektivavtalsförhandlingar samt företagsbesök. Vidare kommer du att hålla utbildningar såväl internt som externt. På avdelningen arbetar drygt 40 kollegor och du rapporterar direkt till Regionchef Arbetsrätt och Förhandling Mitt. Det förekommer resor i arbetet.

Vem är du?

Vi söker dig med en juristexamen samt flera års erfarenhet av förhandlingsverksamhet inom arbetsrättens område. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta på ett förbund, en advokatbyrå alternativt ett företag och/eller liknande. Som person är du beslutsför och har integritet. Du trivs med att arbeta självständigt, är noggrann, tålmodig och ansvarstagande. Vidare är du lyhörd samt besitter en mycket god samarbetsförmåga. Vi är övertygade om att du har ett stort engagemang för arbetsrätten, arbetslivet och företagandet. Du har körkortsbehörighet B.

Vi erbjuder:

Du erbjuds en stimulerande och utvecklande roll där du får arbeta självständigt med stor frihet under ansvar. På Svensk Handel är vi stolta över att ha en arbetsplats full av kompetenta och engagerade kollegor. Vi trivs på jobbet, vilket visar sig i våra medarbetarundersökningar. Hos oss är arbetsförhållandena goda och vi tillämpar kollektivavtalsvillkor. Vi har generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och semesterbostäder i Sverige och utomlands.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas.

Sök tjänsten nedan senast den 10 december. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Ansök tjänsten HÄR

Om Svensk Handel:

Svensk Handel är en arbetsgivar- och branschorganisation som företräder företag med verksamhet inom parti-, detalj- och e-handeln. Svensk Handels uppdrag är att stärka handelns konkurrenskraft. Vi har idag cirka 11 000 stora som små medlemsföretag med tillsammans cirka 300 000 anställda. Vi sitter i trevliga lokaler i Svensk Handels Hus på Regeringsgatan 60 i centrala Stockholm. Vi har även regionkontor på sju orter runt om i landet.

Som arbetsgivarorganisation ger Svensk Handel företagen råd och stöd i arbetsgivarfrågor och i förhandlingar med våra fackliga motparter. Svensk Handel tecknar branschens kollektivavtal och är en av de största medlemsorganisationerna i Svenskt Näringsliv.