Researcher inom rekrytering till Legal Career

Location pin Stockholm
Clock

Om företaget

Legal Career är ett företag specialiserat på rekrytering och uthyrning av jurister. Våra kunder är advokatbyråer, företag och offentlig sektor. Vi verkar inom fyra olika områden; Legal Recruit, Legal Executive, Legal Interim och Board Recruitment

Legal Career står inför en kraftig tillväxt och därför söker vi fler medarbetare till vår verksamhet.

Legal Career ingår i Blendow Group och inom koncernen finns även andra välkända varumärken som Dagens Juridik, Allt om Juridik, Nyhetsbyrån Blendow Lexnova, BG Institute, Legally Yours och Legally Lady.

Dina arbetsuppgifter

I din roll är du delaktig i rekryteringsuppdrag för Legal Carreers kunder inom juristbranschen. Du stöttar i hela rekryteringsprocessen vilket innefattar upprättande av kravprofil, annonsering, CV-urval, search, intervjuer och referenstagning. Du är med och driver flera rekryteringsprocesser parallellt men arbetar även aktivt med försäljning och kundrelationer i nära samarbete med våra seniora rekryteringskonsulter.

Din profil

Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå. Om du jobbar hårt för att bli en vinnare och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas hos oss även om du ännu inte hunnit skaffa dig erfarenhet från rekryteringsbranschen.

I kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas. Vi vill att du är utbildad inom juridik och har intresse för att arbeta med rekrytering i juristbranschen som grund för din fortsatta karriär.

Vi erbjuder

Du ingår i ett team med seniora rekryteringskonsulter. Du får en grundutbildning som behandlar bland annat rekrytering- och juristbranschen. Du ges stort eget ansvar med möjligheter att påverka din egen vardag.

Du kommer att få jobba med duktiga kollegor i en organisation som präglas av entreprenörsanda och uppkavlade ärmar där vi tror på dig som individ. Vi strävar alltid framåt och sätter ständigt nya ambitiösa målsättningar.

Vi sitter i trevliga lokaler ett stenkast från Humlegården på Östermalm. Läs mer på www.legalcareer.se och www.blendow.se

Anställning och kontakt

Tjänsten är på heltid med placering i Stockholm på Humlegårdsgatan 14. Har du frågor om tjänsten kontakta Henning Nordenquist, 0733 - 633231, och ansökan skickar du till [email protected]

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 11 januari 2019