NORDIA söker biträdande jurist

Location pin Stockholm
Clock

Advokatfirman NORDIA är en nordisk advokatbyrå med kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo. Vi är verksamma inom svensk och internationell affärsjuridik med inriktning mot försäkrings- och skadeståndsrätt, tvistelösning, immaterial- och marknadsrätt, fastighetsrätt, bolagsrätt och transaktioner samt affärsrelaterad straffrätt. På kontoret i Stockholm, som ligger i World Trade Center, Kungsbron 1, är vi 35 medarbetare, varav 28 jurister.

NORDIA Stockholm befinner sig just nu i en expansionsfas och vi vill därför förstärka med en ytterligare duktig och kreativ junior biträdande jurist som är intresserad av att arbeta med tvistelösning och bolagsrätt.

Vi söker dig som är nyligen tagit examen, är i slutfasen av tingstjänstgöring eller har 1-2 års arbetslivserfarenhet.

Vi har som målsättning att rekrytera de främsta juristerna och ställer höga krav på de som vi anställer. Självklart förutsätts goda betyg och en väl utvecklad förmåga att utrycka sig på svenska och engelska. Det är meriterande med notariestjänstgöring, arbetslivserfarenhet vid sidan om studierna och utlandserfarenhet. För att passa in hos oss bör du vara utåtriktad, driven och förtroendeingivande.

Hos oss är du redan från starten en viktig del av våra ärenden och har även kontakt med klienten. Vi lägger stor vikt vid god stämning och att våra medarbetare ska trivas. Vi vill att du skall utvecklas i en trivsam miljö därför ser vi också det som viktigt att kunna erbjuda olika sociala aktiviteter som ofta kombineras med utbildning på andra orter.

För rätt sökande erbjuder NORDIA intressanta arbetsuppgifter och rätt möjligheter för att utvecklas till en skicklig affärsjurist.

Din ansökan innehållande personligt brev, CV och betyg vill vi ha senast den 3 december 2018. Ansökan skickas till [email protected]. Ange "Ansökan jurist" i ämnesraden när du ansöker.

Kontakt

Partner och advokat Johan Strömberg, [email protected]

Advokat Emil Hofbard, [email protected]

Telefon: 08-563 08 100

Välkommen med din ansökan! www.nordialaw.com