Kilpatrick Townsend söker jurister till processrättsgruppen

Location pin Stockholm
Clock

Nu söker vi biträdande jurister till processrättsgruppen på vårt Stockholmskontor.

Om Kilpatrick Townsend

Kilpatrick Townsend är en amerikansk affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 21 kontor varav 17 i USA och ett vardera i Beijing, Shanghai, Stockholm och Tokyo. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Hos oss arbetar 45 personer varav drygt 30 är jurister.

Vi är en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de affärsjuridiska frågeställningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient erbjuds ett personligt omhändertagande med fokus på goda och långsiktiga relationer.

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att ingå i vår processrättsgrupp som rankas som en av de bästa i landet, bl.a. av det högt ansedda rankinginstitutet Legal 500. Vi anlitas i både stora och mindre tvister och agerar ofta ombud  i såväl skiljeförfarande som domstol. Vi stödjer kontorets samtliga verksamhetsgrenar och våra klienter inkluderar bl.a. industribolag, konsultbolag, entreprenörer, fastighetsägare, arkitekthus och försäkringsbolag. Våra klienter finns i såväl den privata som den offentliga sfären.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter och du kommer tidigt att få möjlighet till självständigt arbete samt direktkontakt med våra klienter. Du kommer att ha mycket goda utvecklingsmöjligheter och få glädje av utbyten med våra kontor i USA. Det råder en familjär stämning hos oss och vi strävar efter att alla ska känna arbetsglädje och trivsel. Vi värdesätter en god balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Kvalifikationer

För att bli en framgångsrik jurist hos oss ser vi att du har ett genuint intresse för affärsjuridik och                att du trivs i konsultrollen. Du är noggrann, förtroendeingivande, kreativ och har en mycket god analytisk förmåga. Du känner ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter och trivs i en dynamisk miljö. Du arbetar gärna såväl självständigt som i projektform.

Krav

  • Fullgjord svensk juristexamen
  • Minst tre års erfarenhet av handläggning av tvister vid domstol och/eller på advokatbyrå
  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Tingstjänstgöring
  • Erfarenhet av entreprenadrätt

Frågor?

Om du har frågor, kontakta gärna advokat Nicklas Björklund, tel. 0733-58 61 17 alt. [email protected] eller HR-ansvarig Jessica Ahlsén, tel. 0733-58 28 55 alt. [email protected]Besök gärna vår hemsida, kilpatricktownsend.se.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum är den 23 maj 2019 och du ansöker via karriar.kilpatricktownsend.se. Intervjuer kommer att hållas löpande. Vi ser fram emot din ansökan!