Kilpatrick Townsend söker biträdande jurist inom fastighetsrätt

Location pin Stockholm
Clock

Nu söker vi en biträdande jurist med fastighetsrättslig inriktning till transaktionsgruppen på vårt Stockholmskontor.

Om Kilpatrick Townsend

Kilpatrick Townsend är en amerikansk affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 21 kontor varav 17 i USA och ett vardera i Beijing, Shanghai, Stockholm och Tokyo. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Hos oss arbetar 45 personer varav drygt 30 är jurister.

Vi är en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de affärsjuridiska frågeställningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient erbjuds ett personligt omhändertagande med fokus på goda och långsiktiga relationer.

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att ingå i vår transaktionsgrupp och arbeta med inriktning mot fastighetsbranschen.

Vår fastighetsverksamhet rankas som en av de främsta i landet av de högt ansedda rankinginstituten Chambers Europe och Legal 500. En stor del av vår verksamhet är knuten till fastighetstransaktioner och genom vår expertis får vi möjlighet att verka inom de mest komplexa uppdragen och strukturerna. Utöver rådgivning knuten till transaktioner tillhandahåller vi löpande rådgivning inom ramen för förvaltning och utveckling av fastigheter. Våra klienter inkluderar såväl större som mindre fastighetsägare, utländska och svenska fastighets- och pensionsfonder samt börsbolag. Våra klienter återfinns inom såväl den privata som den offentliga sfären.  

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter och du kommer tidigt att få möjlighet till självständigt arbete samt direktkontakt med våra klienter. Du kommer att ha mycket goda utvecklingsmöjligheter och få glädje av utbyten med våra kontor i USA. Det råder en familjär stämning hos oss och vi strävar efter att alla ska känna arbetsglädje och trivsel. Vi värdesätter en god balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Kvalifikationer

För att bli en framgångsrik jurist hos oss ser vi att du har ett genuint intresse för affärsjuridik och att du trivs i konsultrollen. Du är noggrann, förtroendeingivande, kreativ och har en mycket god analytisk förmåga. Du känner ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter och trivs i en dynamisk miljö. Du arbetar gärna såväl självständigt som i projektform.

Krav

  • Fullgjord svensk juristexamen
  • Minst tre års erfarenhet av fastighetsrelaterad juridik, gärna från advokatbyrå och/eller som bolagsjurist
  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Erfarenhet av hyresrätt

Frågor?

Om du har frågor, kontakta gärna advokat Hanna Sundberg, tel 0733-58 61 11 alt. [email protected] eller HR-ansvarig Jessica Ahlsén, tel 0733-58 28 55 alt. [email protected]Besök gärna vår hemsida, kilpatricktownsend.se.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum är den 23 maj 2019 och du ansöker via karriar.kilpatricktownsend.se. Intervjuer kommer att hållas löpande. Vi ser fram emot din ansökan