Jurister till vårt Private M&A-team

Location pin Stockholm
Clock

Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå med fokus på stora transaktioner och komplexa tvister. Vi vägleder våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer.

Vad erbjuder vi?

Har du ett gediget intresse för M&A och en vilja att vidareutveckla dig inom detta område? Vi söker just nu efter jurister till vår Private M&A-grupp. Som jurist hos oss kommer du snabbt att få spela en viktig roll i vårt lag och arbeta med svenska, nordiska och internationella bolag samt andra M&A-aktörer såsom riskkapitalbolag och investmentbanker.

Vårt Private M&A-team har lång erfarenhet av att hantera stora och spännande företagsöverlåtelser. Som jurist hos oss får du en unik möjlighet att utveckla din karriär i ett team som är ett av de mest framstående i Sverige och Norden. Hos oss blir du snabbt en mycket värdefull medlem i teamet och du kommer att arbeta i nära samarbete med flera av branschens vassaste jurister. Teamet arbetar också tillsammans med flera av våra andra arbetsgrupper inom t.ex. aktiemarknadsrätt, finansiering och konkurrensrätt.

Vi stödjer varandra i vår professionella utveckling och erbjuder dig en möjlighet till karriärutveckling i en atmosfär av expertis och professionalism. Du kommer att delta i Hannes Academy, vårt interna utbildningsprogram, som erbjuder regelbundna grundläggande och fördjupande kurser i våra verksamhetsområden.

Vem söker vi?

Är du en person som motiveras av att vara med där det händer och som uppskattar utmaningar? Då tror vi att du kommer att trivas utmärkt hos oss. Vi söker dig med höga ambitioner och en passion för juridik och affärer. Vi vill att du är en engagerad lagspelare med en positiv och professionell attityd. Du är pålitlig och har en personlighet som passar för konsultrollen. Vi värdesätter personlig drivkraft och välkomnar dina idéer för vår fortsatta utveckling.

Vi söker dig som har 3 till 8 års erfarenhet inom Private M&A från affärsjuridisk byrå eller annan liknande verksamhet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt gärna även erfarenhet från utlandsstudier, examen i ekonomi eller tingsmeritering.

Anställning och kontakt

Tjänsten är tillsvidare med placering i Stockholm. Denna rekrytering hanteras av Legal Career. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Selin, 0707-200 190, och din ansökan sänder du till[email protected].

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 12e februari 2019.