Location pin Humlegårdsgatan 14, 114 46 Stockholm
Clock

Om företaget

Allt om Juridik tillhör Blendow Group. Vi har funnits i juristbranschen i över 25 år och är i dag störst i Sverige på juridisk kompetensförsörjning. I gruppen finns även bland annat Dagens Juridik, Sveriges största nättidning inom juridik, och BG Institute som genomför utbildningar för exempelvis advokater, bolagsjurister, domare och företagsledare runtom i landet

Allt om Juridik erbjuder små och medelstora företag juridisk rådgivning och blir deras bolagsjurist på distans. Som den externa bolagsjuristen ser vi till att ge våra kunder snabb och professionell juridisk rådgivning till ett fast pris.

Dina arbetsuppgifter

Har du läst minst fem terminer på juristprogrammet och letar efter en möjlighet att arbeta med juridiken i praktiken? Då är Allt om Juridik arbetsplatsen för dig! Att arbeta i vår studentpool är en fantastisk möjlighet att omsätta och utveckla dina kunskaper från juridikstudierna i verkligheten.

Arbetsuppgifterna är blandade och innefattar bland annat att svara på juridiska frågeställningar från våra företagskunder. Detta sker under överseende av en av våra jurister, men det ställer krav på självständighet och juridisk kompetens. I arbetsuppgifterna ingår även redaktionella uppgifter såsom att skriva artiklar om aktuella rättsfall eller juridiska quiz för publicering på Allt om Juridiks hemsida.

Din profil

  • Har studerat minst fem terminer på juristlinjen med goda resultat.
  • Har ett brett juridiskt intresse och känner dig bekväm med att besvara juridiska frågeställningar.
  • Är duktig på att uttrycka dig i skrift. Du klarar att ”översätta” juridiskt innehåll till ett mer lättsmält format, utan att tappa väsentlig information och juridisk precision.
  • Är självständig, prestigelös och effektiv.
  • Är utåtriktad och har lätt för att skapa kontakt med människor.

Vi erbjuder

Du kommer att få jobba med duktiga kollegor i en organisation som präglas av entreprenörsanda och uppkavlade ärmar där vi tror på dig som individ. Vi strävar alltid framåt och sätter ständigt nya ambitiösa målsättningar.

Vi erbjuder goda möjligheter till förkovring och utveckling. Vi sitter i trevliga lokaler ett stenkast från Humlegården på Östermalm i Stockholm.

Läs mer på www.alltomjuridik.se och www.blendow.se

Anställning och kontakt

Hur mycket du vill jobba är till stor del upp dig, men vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta minst en dag i veckan med start under hösten. Arbetet utförs mot timlön på plats i våra centralt belägna lokaler på Östermalm i Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med Legal Career. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Åsa Wanberg, 073-518 61 12, och ansökan skickar du till [email protected]

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 31 aug 2019.