Hannes Snellman söker en upphandlingsjurist

Location pin Stockholm
Clock

Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå med fokus på stora transaktioner och komplexa tvister. Vi vägleder våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer.

Vad erbjuder vi?

Vårt konkurrensrätts- och upphandlingsteam har lång erfarenhet av att arbeta med offentlig upphandling, svensk och internationell konkurrensrätt, statligt stöd och regulatoriska frågor. Hos oss får du möjligheten att arbeta brett inom alla delar av konkurrensrätten och upphandlingsjuridiken. Du kommer att ge våra svenska, nordiska och internationella klienter professionell juridisk rådgivning. Hos oss blir du snabbt en värdefull medlem i vårt team och du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor från olika verksamhetsområden.

Vi stödjer varandra i vår professionella utveckling och erbjuder dig en möjlighet till karriärutveckling i en atmosfär av expertis och professionalism. Du kommer delta i Hannes Academy, vårt interna utbildningsprogram, som erbjuder regelbundna grundläggande och fördjupande kurser i våra verksamhetsområden.

Vem söker vi?

Är du en person som motiveras av att vara med där det händer och som uppskattar utmaningar? Då tror vi att du kommer att trivas utmärkt hos oss. Vi söker dig med höga ambitioner och en passion för juridik och affärer. Vi vill att du är en engagerad lagspelare med en positiv och professionell attityd. Du är pålitlig och du trivs i konsultrollen. Vi värdesätter personlig drivkraft och välkomnar dina idéer för vår fortsatta utveckling. Vi söker dig med 4-6 års relevant arbetslivserfarenhet inom upphandlingsjuridik och konkurrensrätt förvärvad från advokatbyrå eller liknande verksamhet, och som vill bli en del av vårt konkurrensrätts- och upphandlingsteam på Stockholmskontoret. Vi söker dig med en gedigen erfarenhet från att arbeta med främst upphandlingsärenden men även konkurrensrättsfrågor, och viljan att vidareutveckla dig och vårt team inom detta område. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt gärna även erfarenhet från utlandsstudier eller tingsmeritering.

Anställning och kontakt

Tjänsten är tillsvidare med placering i Stockholm. Denna rekrytering hanteras av Legal Career. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Selin, 0707-200 190, och din ansökan sänder du till [email protected].

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 12e februari 2019.