Familjerättsjurist till digital juristbyrå

Location pin Stockholm
Clock

Om företaget

Vår uppdragsgivare är den första app-baserade juristbyrån som tar kundkommunikationen till en helt ny nivå. Företaget gör det möjligt att träffa en erfaren jurist via videosamtal direkt i mobilen.

Juristbranschen står inför ett stort skifte. Digitaliseringen pressar bransch efter bransch att tänka om och tvingar fram effektivitet, transparens och tillgänglighet. Transformationen som startade inom vården med KRY, Min Doktor, m.fl. har sedan en tid tillbaka börjat ske inom juridiken.

Via företagets digitala plattform erbjuds privatpersoner från hela landet juridisk rådgivning när de bäst behöver det. Din egen jurist hjälper dig med rådgivning, att upprätta avtal, utbildning och mycket mer.

Dina arbetsuppgifter

Vår uppdragsgivare söker dig som har minst några års erfarenhet från självständigt juridiskt arbete inom familjerätt.

Företaget önskar rekrytera en person som vill arbeta nära verksamheten i en rådgivande och relationsskapande funktion. Du bör ha ett genuint intresse för affärer och tycka om att leverera god service. Du trivs med att självständigt styra och prioritera ditt arbete och hantera en stor variation av frågor inom familjerätten.

I din roll är du delaktig i att bygga företagets juristorganisation och bidrar aktivt med affärsutveckling för att ta företaget till nästa nivå. Som jurist hos företaget ger du företagets kunder rådgivning inom familjerättens område. 

Din profil

Är du en självgående jurist med erfarenhet av kundnära relationer? Har du ett starkt intresse för familjerättsliga frågor och vill jobba i en varierande och utmanande roll? Bli då ansvarig för företagets familjerättsrådgivning.

I kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för entreprenörskap och affärsutveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas hos vår uppdragsgivare.

Du kommer uppskatta att vara en del av företagets team om du tycker om ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Din personlighet är minst lika viktig som din arbetslivserfarenhet.

Rollen kräver mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, och goda kunskaper i engelska.

Företaget erbjuder 

Du kommer att få arbeta med mycket duktiga kollegor i ett ungt och fartfyllt företag som präglas av entreprenörsanda och uppkavlade ärmar där man tror på individen. Företaget strävar alltid framåt och sätter ständigt nya ambitiösa målsättningar. Du blir den första familjerättsjuristen i teamet vilket kommer att expandera i en rask takt de kommande åren. Du kommer att vara med och inta nya marknader och länder.

Företaget andas dagligen personlig utveckling och ställer interna resurser till ditt förfogande.

Hos företaget uppskattar man ett högt varierat tempo, främst tack vare den entreprenöriella atmosfären och innovativa människor i arbetsgruppen.

Anställning och kontakt

Tjänsten är tillsvidare med placering i Stockholm. Denna rekrytering hanteras av Legal Career. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Selin, 0707-200 190, och din ansökan sänder du till [email protected].

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 22 maj 2019.