Erfarna jurister inom IT till Kahn Pedersen

Location pin Stockholm
Clock

Om advokatbyrån

Kahn Pedersen är en ledande advokatbyrå helt inriktad på specialiserad affärsjuridik. Vi åtar oss uppdrag enbart inom våra specialistområden Digital (IT-relaterad juridik och dataskydd) och Public (offentliga affärer). Vi strävar efter högsta kvalitet i allt vi gör och vår målsättning är att vara Sveriges bästa advokatbyrå inom våra specialistområden.

Vi söker nu flera erfarna jurister med utmärkta meriter. Vi är intresserade av dig som har minst sju års erfarenhet från kvalificerat och självständigt arbete på advokatbyrå, som bolagsjurist eller som jurist på myndighet.

Dina arbetsuppgifter

Arbete som erfaren jurist hos Kahn Pedersen innebär att du kommer att ha en fri och flexibel roll, där du kommer vara ansvarig för att driva och projektleda ett team av jurister i spännande och utvecklande uppdrag, ofta med hög intensitet. Vi har en utpräglat positiv och lösningsorienterad kultur med stark laganda.

Din profil

Vi söker dig med specifik kompetens inom IT-relaterad juridik, gärna med fokus mot outsourcing, digitaliseringsprojekt eller liknande kvalificerade tjänster. Du är idag kanske bolagsjurist, där du regelbundet förhandlar inköp eller leverans av strategiskt viktiga IT-tjänster. För denna roll behöver du ha betydande förhandlingsvana och god affärsförståelse.

Utöver ett genuint intresse för juridiken och affärslivet måste du vara flexibel, stresstålig och resultatinriktad med stark drivkraft och hög kapacitet.

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta tillsammans med några av Sveriges ledande advokater och biträdande jurister inom våra områden. Vi erbjuder marknadsmässig ersättning, kompetenta och trevliga medarbetare samt stor frihet att själv styra över ditt arbete.

Anställning och kontakt

Tjänsten är tillsvidare med placering i Stockholm. I denna rekrytering samarbetar vi med Legal Career. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Selin, 0707 - 200 190, och ansökan sänder du till andreas.selin@legalcareer.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 31 oktober 2018