Compliance Officer - Söderberg & Partners

Location pin Stockholm
Clock

Är du intresserad av försäkring och regelverk samt brinner för kundskyddsfrågor? Känns det spännande att få möjlighet att arbeta med flera av våra nordiska grannländer?

Compliancefunktionen i Söderberg & Partners Insurance Consulting AB söker en driven och engagerad medarbetare som vill utvecklas tillsammans med funktionen och bolaget.

Om jobbet

Söderberg & Partners Insurance Consulting AB bedriver försäkringsförmedling, som är en särskilt reglerad finansiell verksamhet. De relevanta regelverken har stort fokus på kundskydd, vilket speglas av compliancefunktionens fokusområden. Compliancefunktionen arbetar även med den danska förmedlarverksamheten och har ett nära samarbete med koncernbolag i övriga nordiska länder.

Compliancefunktionen har en nyckelroll i arbetet med att stödja och följa upp bolagets regelefterlevnad. Eftersom det alltid är många nya spännande projekt på gång inom Söderberg & Partners, samtidigt som regelverk och praxis är under ständig utveckling, blir arbetet mycket varierande och utvecklande. Vi är en kreativ och initiativrik organisation där medarbetarna drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Identifiera och värdera regulatoriska risker i verksamheten
  • Planera och genomföra kontroller och granskningar av verksamheten
  • Rapportera resultatet av granskningar och bedömningar
  • Bistå verksamheten med rådgivning och vägledning i regulatoriska och strategiska frågor
  • Bistå med utbildningsinsatser

Du arbetar självständigt med eget ansvar, men i nära samarbete med kollegor och verksamheten. Samarbetet med de nordiska länderna gör att arbetet innefattar vissa resor vilket ger dig ett intressant samarbete och utbyte.

Mer information och ansökan - klicka HÄR