Bolagsjurist till United Securities

Location pin Stockholm
Clock

Om företaget

United Securities (US) är ett värdepappersbolag som ägs av två av Sveriges största försäkringsförmedlarorganisationer; Säkra och Tydliga. US har sitt huvudkontor med sex anställda i Stockholm och har en filial med två anställda i Umeå. US har ett flertal anknutna ombud som erbjuder investeringsrådgivning avseende fonder, strukturerade produkter och andra finansiella instrument via ett stort antal Swedsec-licensierade rådgivare.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som bolagsjurist kommer du att vara stöd för US samtliga tjänsteområden. Du kommer huvudsakligen att tillämpa lagen om värdepappersmarknaden, lagen om försäkringsdistribution, lagen om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism och aktiebolagslagen samt kompletterande föreskrifter från bl.a. Finansinspektionen.

Din profil

US söker nu en jurist med några års erfarenhet inom värdepappersverksamhet. Du bör ha arbetat inom de områden som beskrivits ovan och samtidigt ha goda kunskaper inom avtalsrätt.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för juridiken och affärslivet. Du har stark drivkraft, är en engagerad person och har en vilja att prestera på högsta nivå.

Vi erbjuder

Du får ett spännande, intensivt och utvecklande arbete som ger stort utrymme för egna initiativ.

Vi sitter i trevliga lokaler ett stenkast från Stureplan i Stockholm.

Läs mer på www.unitedsec.se

Anställning och kontakt

Tjänsten är tillsvidare med placering i Stockholm på Brunnsgatan 21 A. I denna rekrytering samarbetar vi med Legal Career. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Selin, 0707-200 190, och ansökan sänder du till [email protected]. 

 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 12e februari 2019