Affärsjurist sökes till medelstor advokatbyrå

Location pin Stockholm
Clock

Eurolawyers Advokatfirma är en medelstor advokatbyrå i centrala Stockholm med kontor och medarbetare i Göteborg och i Paris. Vår byrå har två huvudgrenar i form av affärsjuridik och internationell privaträtt. Vi företräder både internationella bolag och privatpersoner, oftast med anknytning till Frankrike. I Stockholm biträder vi franska multinationella företag i Norden. I Frankrike biträder vi svenska företag och privatpersoner. Se www.eurolawyers.net

Arbetsbeskrivning 

Vi söker nu en jurist med svensk juristutbildning till den affärsjuridiska avdelningen på vårt kontor i Stockholm.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter, huvudsakligen inom affärsjuridik, såsom granskning av avtal, granskning av marknadsföring, rättsutredningar, med mera. Du kommer att kunna få direktkontakt med klienter, och förväntas hantera mindre ärenden självständigt, efter en inlärningsperiod.

Vem är du? 

Vi söker dig som har viss erfarenhet, helst 3-5 år, av kvalificerat juridiskt arbete inom allmän affärsjuridik, såsom kommersiella avtal, marknadsföring, och distribution.

Du behöver kunna hantera en varierande, tidvis tung, arbetsbörda samt organisera din tid för att möta klientens önskemål. Vi söker dig som är noggrann, reaktiv och en lagspelare. Du kan arbeta oförhindrat på engelska och svenska; kunskaper i franska är meriterande.

Advokatfirman präglas av ett prestigelöst och flexibelt arbetsklimat där samarbete och gemensamma mål om att ge affärsmässiga råd som på bästa sätt tillvaratar klientens intressen skapar en mycket trevlig arbetsplats!

Utbildning

Jur. Kand.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, och inleds med en provanställning på 6 månader. Start omgående eller så snart som möjligt.

Skicka din ansökan så snart som möjligt till Selma Elmgren, på [email protected] Vid frågor kan du kontakta Selma Elmgren på 0708 107 222. Urval sker löpande.