Advokatfirman Steinmann söker biträdande jurist inom fastighetsrätt

Location pin Stockholm
Clock

Advokatfirman Steinmann är en av Sveriges ledande byråer inom fastighetsrätt. Vi arbetar med bl.a. hyres-, bostads- och arrenderätt, fastighetstransaktioner, fel i fastighet samt med därmed förenade frågor såsom skadestånd och obestånd. Advokatfirmans värdeord är förtroende, engagemang och affärsmässighet. Firman har en jämn fördelning av manligt och kvinnligt delägande i ett true-partnership.

Advokatfirman söker en biträdande jurist för att förstärka vårt team med jurister inom fastighetsrätt. Som biträdande jurist kommer du att genomföra utredningar, upprätta dokument, hjälpa kollegor och byråns klienter såväl i förhandlingar som i domstol.

Vi söker dig som vill göra karriär inom fastighetsrätt och som drivs av personligt ansvarstagande. Du är analytisk, engagerad och lösningsorienterad och har en trygg, professionell framtoning som förenas med prestigelöshet, nyfikenhet och mycket god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Tingsmeritering eller fastighetsrättslig arbetserfarenhet är meriterande. Tillträde enligt överenskommelse.

Du kommer att arbeta i en kvalificerad juridisk miljö med spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter. Ansök till [email protected] senast den 12 december 2018. Bifoga personligt brev, CV, examensbevis, relevanta betyg och intyg. Frågor besvaras av Maria Liljeblad eller Carl Westling, tel 08‑663 97 96.