Advokatbyrån Hellgren Linander AB söker erfaren jurist med erfarenhet av fastighetsrätt

Location pin Stockholm
Clock

Advokatbyrån Hellgren Linander är en av landets ledande inom områdena entreprenadjuridik och konsulträtt. Vi är tretton jurister med specialistkunskap inom dessa områden, och vi har också specialkompetens i frågor om fastighetsförvaltning och upphandling. Vi biträder beställare, entreprenörer och konsulter vid upprättande av förfrågningsunderlag, anbud och avtal, och vi biträder som ombud i tvister och vid överklagande av offentliga upphandlingar. Vi har även uppdrag som ordförande i överbesiktningsnämnd och som ledamot i skiljenämnd. Du kan läsa mer om advokatbyrån och dess medarbetare på www.advokathl.se.

Vi vill nu bredda advokatbyråns verksamhet inom fastighetsrätt. Vi söker därför en erfaren jurist med inriktning mot detta område och i stor utsträckning självförsörjande. Vi värdesätter ett affärsmässigt och lösningsorienterat förhållningssätt mot klienter och motparter. Det är mycket god stämning på vår arbetsplats med högt i tak och med öppen diskussion och bollande av idéer. Stämningen främjas av att vi har olika personligheter. Vi söker därför inte någon särskild typ av personlighet men det är viktigt att du har samma värdegrund som vi vad gäller din syn på samarbete och advokatbyråns verksamhet.

Om du tycker att detta låter intressant är du varmt välkommen att kontakta Bo Linander på [email protected]. Urval sker löpande.

Samtal från rekryteringskonsulter undanbedes.